Soms vraag je je misschien af, met al het innerlijk werk dat ik doe, de boeken die ik lees, de hulp die ik zoek, waarom voel ik me toch soms nog down, leeg en onvervuld…
Waarom voel ik mij zo kwetsbaar?
Waarom blijft mijn hoofd het overnemen?
Waarom ben ik zo ver verwijderd van waar ik wil zijn?

Ik wil je er graag aan herinneren dat er niets mis met je is. Het is een proces en je bent precies waar je moet zijn. 
“You are not broken. You are becoming”.

Als je het pad van de persoonlijke ontwikkeling in gaat en je innerlijk werk gaat doen, dan worden dingen waarvan je onbewust was bewust. Dit kan een oncomfortabele fase zijn, waarbij emoties en andere dingen die onderdrukt zijn geweest, naar boven komen. Al deze ‘bezoekers’ verlangen ernaar om aangeraakt te worden met liefde, aandacht en jouw adem. 

Het zijn geen fouten in jouw systeem dat gefixt moeten worden. Het zijn delen die gevoeld willen worden. Er is geen enkel deel van jou dat er niet toe doet of wat niet goed is, alles is welkom in de ruimte van het bewustzijn.

Voor mij persoonlijk is dit de weg. Ik streef niet naar verlichting, er is verlichting, elk moment dat ik volledig omarm wat er is. Vanuit daar ontstaat er weer een opening. En ja…. ook ik verdwaal hier nog wel eens in, maar Transformerend ademen en meditatie helpen mij om aanwezig te blijven, te omarmen en te doorvoelen. Dit is het voor mij! 
This is becoming!

Dus, stop eens met alles uit te willen werken en sta jezelf toe om helemaal te zijn met alles wat er is. Accepteer. Buig voor het moment en de ervaring die er is….

Liefs, Bea