Ademsessies


” The body knows”

Al je ervaringen – positief en dus ook negatief – hebben effect op alle niveaus van je lichaam; mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel. Je lichaam onthoudt, weet en ziet wat de mind liever vergeet.

Alles wat voor jou in je leven te overweldigend, te veel en te pijnlijk was en wat je niet goed hebt kunnen doorleven, heeft effect op jouw systeem. Wat er toen door je heen ging aan emoties, gedachten, fysieke pijn…, heeft jouw lichaam, om je te beschermen zolang ‘geparkeerd’.

Zo onstaan blokkades die kunnen leiden tot diverse problemen en (soms onverklaarbare) klachten. Doormiddel van transformerend ademen kom je weer met de blokkade in contact. Dat wat je lichaam heeft opgeslagen, kan tijdens een Ademsessie doorvoelt en bevrijd worden. Veel mensen ervaren na een ademsessie dan ook opluchting en bevrijding.

Doordat je ademhaling is verbonden met je emoties en gemoedstoestand, hebben zij direct effect op elkaar. Hoe je ademt beïnvloed dus hoe jij je voelt en andersom. Goed nieuws! Je kunt dus je eigen ademhaling gebruiken om je goed te voelen.

Er zijn veel verschillende soorten Ademwerk. De methode die ik gebruik is Transformerend Ademen (Transformational breathing).

Individueel – of groep ademsessie?

Tijdens een individuele sessie hebben we alle aandacht voor jou en jouw persoonlijke proces. Ik ‘reis’ met jou mee en er is meer, op jou persoonlijk afgestemde begeleiding. Dit kan heel fijn zijn als ademen nieuw voor je is of als je er klaar voor bent om jezelf aan te  gaan. Een individuele ademsessie is een boost in jouw persoonlijke proces en een prachtige tool om dichter bij jezelf te komen en lichter en vrijer te leven.

Ik ontvang je voor een individuele sessie graag in Amersfoort of Hilversum.

Tijdens de diverse groep ademsessies gebruiken we de adem om als een heerlijke frisse wind door ons hele lijf te laten gaan. Om op te ruimen, ruimte te maken en er nieuw leven in te blazen. De groep is meestal klein, max 6 personen en de groepsenergie stimuleert jouw proces. Er is minder individuele begeleiding maar het voelt alsof je ‘gedragen’ wordt door de groep.
Check de Agenda voor de groep sessies!

Neem contact op om jouw ademsessie te boeken.

– Er kan in 1 ademsessie al veel gebeuren. Toch is het goed om je te realiseren dat je een proces ‘aangaat’ met een ademsessie en er meestal meerdere sessies nodig zijn om je te ontdoen van wat vaak in jaren is opgebouwd –

De positieve effecten op verschillende niveaus van je lichaam:

– Mentaal & emotioneel
De ademstroom brengt je energiestroom weer op gang en door diep onderin je buik te ademen ga je voelen. Onderdrukte emoties zoals boosheid, verdriet en angst kunnen alsnog doorleefd worden en negatieve overtuigingen omgezet. Bijvoorbeeld bij: depressie, piekeren, overdenken, niet kunnen voelen of juist te veel voelen.

– Fysiek
De hoeveelheid lucht (zuurstof) zorgt voor een enorme energie boost. Dit zorgt voor meer vitaliteit en een groter zelfhelend vermogen van je lichaam.
Bijvoorbeeld bij: chronische vermoeidheid, spanning in het lichaam en onverklaarbare klachten.

– Spiritueel
Er ontstaat toegang tot je onderbewuste en jouw essentie. Zo herinner jij je weer wie je echt bent en wat je wilt in het leven.
Ademen herstelt en verdiept de verbinding met jezelf en vergroot je bewustzijn.

In het kort
Transformerend ademen vermindert spanning en stress op alle niveaus van je lichaam bij o.a.:
– burn-out
– (chronische) vermoeidheid
– piekeren en overdenken
– onverklaarbare (fysieke) klachten
– depressie
– overprikkeling en overgevoeligheid
– trauma / oud zeer

+ Geeft innerlijke rust en brengt meer balans
+ vergroot vitaliteit en geeft meer energie
+ Brengt je (weer) terug bij jezelf
+ activeert het zelf helende vermogen van je lichaam
+ vergroot (lichaams) bewustzijn

Hoe het werkt
Ik begeleid je naar een verbonden ademhaling. Er komt zo in korte tijd veel zuurstof binnen. Dit zorgt niet aleen voor een zuurstof boost, het brengt ook je energiestroom op gang.

Daar waar deze stroom belemmerd wordt zijn de blokkades; in het lichaam opgeslagen energie, die bewust of onbewust je leven beïnvloeden. Waar je contact mee maakt tijdens een ademsessie kan door middel van je eigen uitademing worden losgelaten. Zo ontstaat er weer meer ruimte voor ontspanning vrijheid en helderheid.

Tijdens een sessie maak je diep contact met je lichaam en jezelf.

Eén ademsessie kan je leven al veranderen. Meerdere ademsessies over een langere periode vergroten het gevoel van in balans zijn, geven vrede en rust en brengen je terug in je natuurlijke ademhalingspatroon.

Tarief: € 150,00 voor 90 minuten

Voordeel paketten en overige tarieven vind je hier

“Transformerend ademen brengt je weer in verbinding met wie je werkelijk bent

Geef jezelf ruimte