Ademsessies

” Voelen is helen”

Al je ervaringen – positief en dus ook negatief – hebben effect op alle niveaus van je lichaam; mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel. Een Ademsessie werkt op al deze niveaus en is bevrijdend, transformerend en helend.

Doordat je ademhaling is verbonden met je emoties en gemoedstoestand, hebben zij direct effect op elkaar. Hoe je ademt beïnvloed dus hoe jij je voelt en andersom. Goed nieuws! Je kunt dus je eigen ademhaling gebruiken om je goed te voelen.

Er zijn veel verschillende soorten Ademwerk. De methode die ik gebruik is Transformerend Ademen (Transformational breathing).

Wat ik aanbied

Individueel

Samen vinden we waar jij voor wilt ademen. De adem is een krachtig instrument om los te laten wat je belemmert en te ontvangen waar je naar verlangt. Mijn volledige aandacht is voor jou.

De sessie duurt 90 minuten (een eerste keer langer) en het is een hele fysieke ervaring. Ik ontvang je voor individuele sessies graag in Amersfoort in mijn fijne werkruimte.

Je kunt echt vertrouwen op de wijsheid van je eigen lichaam en de kracht van de adem. Een ademsessie geeft je meer lucht, ruimte, ontspanning en helderheid en werkt nog lange tijd door.

 

Groeps ademsessie

Dit is een ademsessie in een (kleine) groep.

Voor sommige mensen is dit een prettige manier om kennis te maken met ademwerk, voor anderen een fijne afwisseling met individuele sessies.

Hier werkt namelijk de energie van de groep mee. De ander kan iets raken en spiegelen in jou, wat jou helpt in je proces. Het voelt ‘gedragen’ in een groep en veilig.  

Kijk in de Agenda voor groep ademsessies en events waar ik de ademsessies begeleid.

Boek jouw ademsessie

De positieve effecten op verschillende niveaus van je lichaam:

– Mentaal & emotioneel
De ademstroom brengt je energiestroom weer op gang en door diep onderin je buik te ademen ga je voelen.
Onderdrukte emoties zoals boosheid, verdriet en angst kunnen alsnog doorleefd worden en negatieve overtuigingen omgezet. Dit levert een gevoel van innerlijke rust op.

– Fysiek
De hoeveelheid lucht (zuurstof) zorgt voor een enorme energie boost. Dit zorgt voor meer vitaliteit en een groter zelfhelende vermogen van je lichaam.

– Spiritueel
Er ontstaat toegang tot je onderbewuste. Door de verbinding met jeZelf kun je waardevolle boodschappen en inzichten ontvangen.

In het kort

+ Geeft een zuurstof boost
+ Vermindert stress op alle niveaus van je lichaam
+ Helpt bij trauma (pijn)
+ Vergroot het contact met je lichaam
+ Brengt vitaliteit
+ Geeft inzichten
+ Brengt je (weer) terug bij jeZelf

Hoe het werkt
Ik begeleid je naar een verbonden ademhaling. Er komt zo in korte tijd veel zuurstof binnen. Dit zorgt niet aleen voor een zuurstof boost, het brengt ook je energiestroom op gang.

Daar waar deze stroom belemmert wordt zijn de blokkades; in het lichaam opgeslagen energie, die bewust of onbewust je leven beïnvloeden. Waar je contact mee maakt tijdens een ademsessie kan door middel van je eigen uitademing worden losgelaten. Zo ontstaat er weer meer ruimte voor ontspanning vrijheid en helderheid.

Tijdens een sessie maak je diep contact met je lichaam en jezelf.

Eén ademsessie kan je leven al veranderen. Meerdere ademsessies over een langere periode vergroten het gevoel van in balans zijn, geven vrede en rust en brengen je terug in je natuurlijke ademhalingspatroon.

Tarief: € 120,00 voor 90 minuten

Meer tarieven vind je hier

“Je adem brengt je in verbinding
met wie je werkelijk bent,
je pure zelf,
zonder opgeslagen pijn of
onverwerkte emoties.”

Geef jezelf ruimte