Ademsessies

” Voelen is helen”

Al je ervaringen – positief en dus ook negatief – hebben effect op alle niveaus van je lichaam; mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel. Een Ademsessie werkt op al deze niveaus en is bevrijdend, transformerend en helend.

Doordat je ademhaling is verbonden met je emoties en gemoedstoestand, hebben zij direct effect op elkaar. Hoe je ademt beïnvloed dus hoe jij je voelt en andersom. Goed nieuws! Je kunt dus je eigen ademhaling gebruiken om je goed te voelen.

Er zijn veel verschillende soorten Ademwerk. De methode die ik gebruik is Transformerend Ademwerk (Transformational breath work).

 

Hoe het werkt

Ik begeleid je naar een verbonden ademhaling. Er komt zo in korte tijd veel zuurstof binnen. Dit zorgt niet aleen voor een zuurstof boost, het brengt ook je energiestroom op gang.

Daar waar deze stroom belemmert wordt zijn de blokkades; in het lichaam opgeslagen stress die bewust of onbewust je leven beïnvloeden. Waar je contact mee maakt tijdens een ademsessie kan door middel van je eigen uitademing worden losgelaten. Zo ontstaat er weer meer ruimte voor ontspanning vrijheid en helderheid.

Tijdens een sessie maak je diep contact met je lichaam en jezelf.

 

In het kort

+ Geeft een zuurstof boost

+ Vermindert stress op alle niveaus van je lichaam

+ Helpt bij trauma

+ Vergroot het contact met je lichaam

+ Brengt vitaliteit

+ Geeft inzichten

+ Brengt je (weer) terug bij jezelf


Prijs: € 120,00
voor 90 minuten

Meer prijzen vind je op de prijslijst, of boek direct jouw ademsessie in de webshop

 

Je adem brengt je in verbinding met wie je werkelijk bent, je pure zelf, zonder opgeslagen pijn of onverwerkte emoties.

 

Wat ik aanbied

1 op 1 sessie

Samen vinden we waar jij voor wilt ademen. Mijn volledige aandacht is voor jou, jouw verlangen en wat je wilt loslaten. De sessie duurt 90 minuten en het is een hele fysieke ervaring.

Je kunt echt vertrouwen op de wijsheid van je eigen lichaam en de kracht van de adem.

Een ademsessie geeft je meer lucht, ruimte, ontspanning en helderheid en werkt nog lange tijd door.

Ademcirkel

Een ademcirkel is een ademsessie in een (kleine) groep.

Voor sommige mensen is dit een prettige manier om kennis te maken met ademwerk, voor anderen een fijne afwisseling met een 1 op 1 sessies. Ademen in een groep is een mooie manier om je te verbinden met jezelf, omdat een ander ook iets in jou raakt, waarmee je vervolgens mag ‘werken’. Bij ademen in een groep ‘draag’ je elkaar.

Boek jouw ademsessie

Geef jezelf ruimte