Ademsessies

Een ademsessie is een krachtige, zelfhelende en natuurlijke manier om jezelf te bevrijden van emotionele, lichamelijke en mentale blokkades. 

Je ademhaling is onlosmakelijk verbonden met je emoties en gemoedstoestand. Bij emoties of stress verandert onbewust je ademhaling. Deze stokt, of is niet meer diep en volledig. Het natuurlijke proces van loslaten via de ademhaling kan hierdoor niet plaats vinden. Zo ontstaan blokkades en deze belemmeren je energiestroom.

In een ademsessie komt deze energiestroom weer op gang en maak je contact met de blokkade. Door middel van je eigen adem laat je deze op een hele natuurlijke manier los en kun je ze transformeren.

Er zijn veel verschillende soorten Ademwerk. De methode die ik gebruik is Transformerend Ademwerk (Transformational breath work).

 

1 op 1 begeleiding

Met rust en aandacht begeleid ik je 1 op 1 bij een specifieke ademhalingstechniek waarbij je weer diep, volledig en verbonden leert ademen. Zo krijg je een enorme zuurstof boost wat zorgt voor meer energie en vitaliteit.

Een ademsessie geeft je meer lucht, ruimte, ontspanning en helderheid en werkt nog lange tijd door.

Het is een hele fysieke ervaring en duurt gemiddeld 1,5 uur.

Prijzen vind je op de prijslijst, of boek direct jouw ademsessie in de webshop

 

Je adem brengt je in verbinding met wie je werkelijk bent, je pure zelf, zonder opgeslagen pijn of onverwerkte emoties.

 

Wat ik aanbied

Individuele ademsessie

In een ademsessie komt je energiestroom weer op gang en maak je contact met een blokkade, opgeslagen in je lichaam. Door middel van je eigen adem laat je deze op een hele natuurlijke manier los en kun je deze transformeren.

Een ademsessie geeft je meer lucht, ruimte, ontspanning en helderheid en werkt nog lange tijd door.

Ademcirkel

Een ademcirkel is een ademsessie in een (kleine) groep ipv met individuele begeleiding.

Voor sommige mensen is dit een prettige manier om kennis te maken met ademwerk, voor anderen een fijne afwisseling met een 1 op 1 sessies. Ademen in een groep is een mooie manier om je te verbinden met jezelf, omdat een ander ook iets in jou raakt, waarmee je vervolgens mag ‘werken’. Bij ademen in een groep ‘draag’ je elkaar.

Boek jouw ademsessie

Geef jezelf ruimte