Ademsessies

” Voelen is helen”

Al je ervaringen – positief en dus ook negatief – hebben effect op alle niveaus van je lichaam; mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel. Een Ademsessie werkt op al deze niveaus en is bevrijdend, transformerend en helend.

Doordat je ademhaling is verbonden met je emoties en gemoedstoestand, hebben zij direct effect op elkaar. Hoe je ademt beïnvloed dus hoe jij je voelt en andersom. Goed nieuws! Je kunt dus je eigen ademhaling gebruiken om je goed te voelen.

Er zijn veel verschillende soorten Ademwerk. De methode die ik gebruik is Transformerend Ademen (Transformational breathing).

Wat ik aanbied

Individueel

Samen vinden we de intentie van jouw ademsessie. De adem is een krachtig instrument om los te laten wat je belemmert en te ontvangen waar je naar verlangt. Mijn volledige aandacht is voor jou.

De sessie duurt 90 minuten (een eerste keer langer) en het is een hele fysieke ervaring. Ik ontvang je voor individuele sessies graag in Amersfoort in mijn fijne werkruimte.

Je kunt echt vertrouwen op de wijsheid van je eigen lichaam en de kracht van de adem. Een ademsessie geeft je meer lucht, ruimte, ontspanning en helderheid en werkt nog lange tijd door.

 

Groeps ademsessie

Dit is een ademsessie in een (kleine) groep.

Voor sommige mensen is dit een prettige manier om kennis te maken met ademwerk, voor anderen een fijne afwisseling met individuele sessies.

Hier werkt namelijk de energie van de groep mee. De ander kan iets raken en spiegelen in jou, wat jou helpt in je proces. Het voelt ‘gedragen’ in een groep en veilig. Je doet het zelf, maar niet alleen.

Kijk in de Agenda voor groep ademsessies en events waar ik de ademsessies begeleid.

Boek jouw ademsessie

De positieve effecten op verschillende niveaus van je lichaam:

– Mentaal & emotioneel
De ademstroom brengt je energiestroom weer op gang en door diep onderin je buik te ademen ga je voelen.
Onderdrukte emoties zoals boosheid, verdriet en angst kunnen alsnog doorleefd worden en negatieve overtuigingen omgezet. Dit levert een gevoel van innerlijke rust op.

– Fysiek
De hoeveelheid lucht (zuurstof) zorgt voor een enorme energie boost. Dit zorgt voor meer vitaliteit en een groter zelfhelend vermogen van je lichaam.

– Spiritueel
Er ontstaat toegang tot je onderbewuste en jouw essentie. Zo herinner jij je weer wie je echt bent en wat je wilt in het leven.

In het kort

+ Vermindert spanning en stress op alle niveaus van je lichaam
+ Helpt bij trauma (pijn)
+ Brengt je (weer) terug bij jeZelf
+ Vergroot het contact met je lichaam
+ Brengt vitaliteit
+ Vergroot je bewustzijn
+ Helpt bij veel fysieke klachten

Hoe het werkt
Ik begeleid je naar een verbonden ademhaling. Er komt zo in korte tijd veel zuurstof binnen. Dit zorgt niet aleen voor een zuurstof boost, het brengt ook je energiestroom op gang.

Daar waar deze stroom belemmerd wordt zijn de blokkades; in het lichaam opgeslagen energie, die bewust of onbewust je leven beïnvloeden. Waar je contact mee maakt tijdens een ademsessie kan door middel van je eigen uitademing worden losgelaten. Zo ontstaat er weer meer ruimte voor ontspanning vrijheid en helderheid.

Tijdens een sessie maak je diep contact met je lichaam en jezelf.

Eén ademsessie kan je leven al veranderen. Meerdere ademsessies over een langere periode vergroten het gevoel van in balans zijn, geven vrede en rust en brengen je terug in je natuurlijke ademhalingspatroon.

Tarief: € 125,00 voor 90 minuten

Meer tarieven vind je hier

“Transformerend ademen brengt je weer in verbinding met wie je werkelijk bent

Geef jezelf ruimte