Ademsessies


” The body knows”

Al je ervaringen – positief en dus ook negatief – hebben effect op alle niveaus van je lichaam; mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel. Je lichaam onthoudt, weet en ziet wat de mind liever vergeet.

Alles wat voor jou in je leven te overweldigend, te veel en te pijnlijk was en wat je niet goed hebt kunnen doorleven, heeft effect op jouw systeem. Wat er toen door je heen ging aan emoties, gedachten, fysieke pijn…, heeft jouw lichaam, om je te beschermen zolang ‘geparkeerd’.

Zo onstaan blokkades die kunnen leiden tot diverse problemen en (soms onverklaarbare) klachten. Doormiddel van transformerend ademen kom je weer met de blokkade in contact. Dat wat je lichaam heeft opgeslagen, kan tijdens een Ademsessie doorvoelt en bevrijd worden. Veel mensen ervaren na een ademsessie dan ook opluchting en bevrijding.

Doordat je ademhaling is verbonden met je emoties en gemoedstoestand, hebben zij direct effect op elkaar. Hoe je ademt beïnvloed dus hoe jij je voelt en andersom. Goed nieuws! Je kunt dus je eigen ademhaling gebruiken om je goed te voelen.

Er zijn veel verschillende soorten Ademwerk. De methode die ik gebruik is Transformerend Ademen (Transformational breathing).

Wat ik aanbied

Individueel

Samen vinden we de intentie van jouw ademsessie. De adem is een krachtig instrument om los te laten wat je belemmert en te ontvangen waar je naar verlangt. Mijn volledige aandacht is voor jou.

De sessie duurt 90 minuten (een eerste keer langer) en het is een hele fysieke ervaring. Ik ontvang je voor individuele sessies graag in Amersfoort in mijn fijne werkruimte.

Je kunt echt vertrouwen op de wijsheid van je eigen lichaam en de kracht van de adem. Een ademsessie geeft je meer lucht, ruimte, ontspanning en helderheid en werkt nog lange tijd door.

 

Groeps ademsessie

Dit is een ademsessie in een (kleine) groep.

Voor sommige mensen is dit een prettige manier om kennis te maken met ademwerk, voor anderen een fijne afwisseling met individuele sessies.

Hier werkt namelijk de energie van de groep mee. De ander kan iets raken en spiegelen in jou, wat jou helpt in je proces. Het voelt ‘gedragen’ in een groep en veilig. Je doet het zelf, maar niet alleen.

Kijk in de Agenda voor groep ademsessies en events waar ik de ademsessies begeleid.

Boek jouw ademsessie

De positieve effecten op verschillende niveaus van je lichaam:

– Mentaal & emotioneel
De ademstroom brengt je energiestroom weer op gang en door diep onderin je buik te ademen ga je voelen. Onderdrukte emoties zoals boosheid, verdriet en angst kunnen alsnog doorleefd worden en negatieve overtuigingen omgezet. Bijvoorbeeld bij: depressie, piekeren, overdenken, niet kunnen voelen of juist te veel voelen.

– Fysiek
De hoeveelheid lucht (zuurstof) zorgt voor een enorme energie boost. Dit zorgt voor meer vitaliteit en een groter zelfhelend vermogen van je lichaam.
Bijvoorbeeld bij: chronische vermoeidheid, spanning in het lichaam en onverklaarbare klachten.

– Spiritueel
Er ontstaat toegang tot je onderbewuste en jouw essentie. Zo herinner jij je weer wie je echt bent en wat je wilt in het leven.
Ademen herstelt en verdiept de verbinding met jezelf en vergroot je bewustzijn.

In het kort
Transformerend ademen vermindert spanning en stress op alle niveaus van je lichaam
+ Helpt bij trauma (oud zeer)
+ Ondersteund bij een burn-out
+ Helpt bij mentale en emotionele problemen
+ Geeft verlichting bij fysieke, soms onverklaarbare klachten
+ Haalt je uit je hoofd en brengt je in je lichaam
+ Brengt vitaliteit
+ Vergroot je bewustzijn
+ Geeft innerlijke rust en brengt meer balans
+ Brengt je (weer) terug bij jezelf

Hoe het werkt
Ik begeleid je naar een verbonden ademhaling. Er komt zo in korte tijd veel zuurstof binnen. Dit zorgt niet aleen voor een zuurstof boost, het brengt ook je energiestroom op gang.

Daar waar deze stroom belemmerd wordt zijn de blokkades; in het lichaam opgeslagen energie, die bewust of onbewust je leven beïnvloeden. Waar je contact mee maakt tijdens een ademsessie kan door middel van je eigen uitademing worden losgelaten. Zo ontstaat er weer meer ruimte voor ontspanning vrijheid en helderheid.

Tijdens een sessie maak je diep contact met je lichaam en jezelf.

Eén ademsessie kan je leven al veranderen. Meerdere ademsessies over een langere periode vergroten het gevoel van in balans zijn, geven vrede en rust en brengen je terug in je natuurlijke ademhalingspatroon.

Tarief: € 150,00 voor 90 minuten

Voordeel paketten en overige tarieven vind je hier

“Transformerend ademen brengt je weer in verbinding met wie je werkelijk bent

Geef jezelf ruimte