Pure ontspanning

– Bewust en zonder oordelen met je aandacht zijn bij wat er gebeurt, terwijl het gebeurt, zowel van je binnenwereld als de buitenwereld – 

 

 

 

 

 

 

 

Magic relax – Cacao met microdosering

– Bewust en zonder oordelen met je aandacht zijn bij wat er gebeurt, terwijl het gebeurt, zowel van je binnenwereld als de buitenwereld – 

 

 

Just Relax bij HoliBody in Hilversum

Elke maandag geef ik een heerlijk ontspannen les bij HoliBody; Just Relax. Kom helemaal tot rust en bij jezelf door Yoga Nidra, visualisaties, adem- en mindfulness oefeningen.
Je zult ervaren dat deze les direct je dag en willicht zelfs je hele week positief beïnvloedt.

Meer informatie of het aanvragen van een proefles

Nature Relax Tour

Dit is een samenwerking van BE Academy met Happy op de Vecht. Laat je door ons meevoeren in een bijzondere beleving. Optimaal (er)varen, genieten en tot rust komen in de prachtige natuur van de Vecht.

Alle zintuigen worden geprikkeld. Bea begeleidt met haar prettige stem de relax- en ademhaling-soefeningen tijdens het varen. Ze helpt je om helemaal in het huidige moment te komen, zodat jij het varen en de natuur intens zult ervaren. Jij hoeft helemaal niets te doen, want Anita vaart je door de prachtige natuur en brengt je naar de mooiste plekjes.

We vertrekken vanuit Nederhorst den Berg en het duurt alles bij elkaar ca. 1,5 uur.
Kosten: € 350,00 voor 4 tot 6 personen.

Vul het contactformulier in voor meer informatie en voor reservering van Nature Relax Tour.

Geef jezelf aandacht