Over Bea

Meditatie, spiritualiteit en bewustwording zijn eigenlijk al langere tijd een onderdeel van mijn leven. Toen Mindfulness op mijn pad kwam heb ik de beslissing genomen om van mijn persoonlijke interesse mijn beroep te maken…. Mindfulness past zo goed bij mij, bij wat ik belangrijk vind en wat voor mij werkt, dit wil ik kunnen overdragen…. Ik ‘moest’ Mindfulness trainer worden!

Toen ik in contact kwam met ademwerk, doordat ik zelf een ademsessie ontving, gebeurde hetzelfde. Ik was zo onder de indruk van de sessie, de wijsheid van mijn eigen lichaam en wat het me bracht… deze tool wilde ik leren.

Ik deel graag mijn kennis en ervaring met je. Zodat ook jij, je mooiste leven kunt leven.
Neem gerust vrijblijvend contact met me op. Als je mij ‘voelt’ dan weet ik zeker dat ik iets voor je kan betekenen. Jouw systeem herkent dat namelijk.

Mijn missie is jou te helpen meer aandacht in je leven te brengen. Door je bewustzijn voor wat er is te vergroten en je hiermee te verbinden, treedt er verandering op….. Niet omdat dat het doel is, maar omdat het je de ruimte zal geven om te zijn wie je bent.

wie ik ben

Ik ben zorgzaam – dit is een mooie eigenschap. Ik voel vaak feilloos aan wat mensen nodig hebben. Dit heeft ook een keerzijde…. Als ik steeds de behoeften van de mensen om mij heen wil vervullen en mijn eigen behoeften uit het oog verlies, raak ik gemakkelijk van mezelf verwijderd.
Het is daarom voor mij belangrijk om steeds bij mezelf te checken hoe het gaat en waar mijn grens ligt. Alleen dan, als ik eerst voor mezelf zorg, kan ik er met alle  aandacht  voor een ander zijn. Mindfulness helpt mij om een betere  verbinding  met mezelf te hebben en met anderen. Het leren grenzen aangeven en mijn stem laten horen heeft me zoveel gebracht.

Plezier is voor mij erg belangrijk. Ik doe de dingen die ik wil doen en waar mijn hart een sprongetje van maakt. Zo vul ik ‘mijn emmertje’ en kan ik wat overstroomt delen met anderen.

Ik leef en werk met intentie – Wat je met intenie doet is krachtig. De energie werkt dan mee, je neus staat dan immers al de juiste kant op. Een intentie komt vanuit een verlangen, vanuit je hart. Je hebt zelf een keuze in wat je denkt en hoe je je voelt. Toen ik me hier bewust van werd, veranderde mijn leven positief.
Mindfulness helpt mij om bewust te zijn van wat er nu is en van wat ik nodig heb. zodat ik steeds de juiste keuze kan maken vanuit mijn hart, met intentie.
Een doel hebben is goed, maar als je altijd ‘onderweg’ bent naar het volgende, datgene wat er nog niet is of misschien wel helemaal nooit komt, dan verlies je uit het oog wat er nu al is. Als je aandacht hebt voor wat er nu is dan zal dit  groeien  en zo kom je als vanzelf bij het volgende en zal het gaan stromen.

Ik ben een emotioneel mens – mijn emoties vertellen me veel. Ik ben niet mijn emotie (of mijn gedachte), ze zijn boodschappers. Wat ervaar ik en wat vertelt het me? Welke (belemmerende) overtuigingen heb ik hierover?
Deze overtuigingen zijn gevormd door eerdere ervaringen. Toen ik me hier bewust van werd, gaf dat ruimte… Ik kon ze dus ook weer herformuleren naar positieve overtuigingen. Mindfulness zorgt ervoor dat ik hierin mild en vriendelijk voor mezelf ben.
Door regelmatig ademsessies te doen, heb ik veel van deze overtuigingen en bijbehorende blokkades in mijn lichaam kunnen transformeren. Ademwerk heeft voor de grootste verandering in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn leven gezorgd. Door zelf veel te ademen ben ik echt bij mijn essentie gekomen. Bij wie ik echt ben.

mijn waarden

aandacht – verbinding – groei – balans – veiligheid – rust

mijn waarden

aandacht – verbinding – groei – balans – veiligheid – rust

wat ik nodig heb

Om van binnen naar buiten te leven, heb ik het nodig om soms alleen te zijn….  Rust  en even geen prikkels, om af te kunnen stemmen op mezelf. Dit zorgt voor  balans  in de hectiek van alledag.
Een boom laat in de herfst ook zijn goudgele bladeren vallen. Onder de witte deken van de sneeuw in de winter lijkt het net of dat er geen leven is, maar niets is minder waar… Alles wat er onder de barst van de boom gebeurt, wat je niet kunt zien, zorgt voor een uitbarsting van nieuw leven in het voorjaar. Zo belangrijk is rust ook voor mij.

Ik ben wie ik wil zijn en dat voelt voor mij inmiddels veilig en dat gun ik jou ook. Ik creëer een  veilige  ruimte tijdens de sessies die ik geef. En wat er ook is, voor mij of voor jou, het mag er zijn. Geen oordelen.
Het is goed om ervaringen niet weg te drukken, maar om er ruimte voor te maken en er aandacht aan te geven, want dan kan je verwerken en helen.

Positiviteit! Elke dag vorm ik mijn positieve affirmaties. Deze intenties bepalen mijn gedachten, mijn woorden, mijn daden, mijn gewoonten, mijn waarden en dus hoe ik leef.

I am who I want to BE