Over Bea

Het is mijn grote verlangen om vanuit mijn hart te leven. Om te doen wat goed voelt en waar ik blij van word, mijn intuitie volgen en mijn eigen pad te bewandelen.
Het is een mooi proces; soms dwaal ik af, door angst of belemmerende overtuigingen. Maar steeds weer kom ik terug. Weer iets wijzer en sterker.

Vanuit mijn hart leven betekent ook keuzes maken.
Een aantal jaar geleden heb ik de beslissing genomen om het roer om te gooien. Ik ben verschillende opleidingen en cursussen gaan gevolgen; Mindfulnesstrainer, Ademcoach, Yoga Nidra teacher en nog meer….Vanuit heel veel liefde is BE Academy ontstaan.

Ik blijf me persoonlijk ontwikkelen en ik blijf leren, zo wil ik leven. Met mijn persoonlijke ontwikkeling, groeit BE Academy mee. Ik heb alle ervaringen nodig gehad om te zijn waar ik nu ben. Grenzen aangeven, me uitspreken, mijn plek innemen en zelfliefde zijn thema’s waar ik veel in heb mogen leren. Mijn leven veranderde vanaf het moment dat ik mezelf onder ogen ben gekomen en verantwoordelijkheid ben gaan nemen voor mijn geluk.

” The only way out is in ” 

Alle antwoorden zitten in jezelf en jijzelf  bent de oplossing voor je uitdagingen. Dit is mijn eigen ervaring. Ik kies ervoor om ‘licht’ te reizen; om niet alles in mijn rugzak mee te nemen en daar onder gebukt te gaan. Ik kies ervoor om mijn ‘bagage’ uit te zoeken, te herpakken en op te ruimen. Daar is moed voor nodig, zelfliefde en reflectie. Het is niet de gemakkelijkste weg maar het is het waard. Ik heb al zoveel antwoorden in mezelf gevonden en het maakt mijn leven lichter en leuker.

Ademwerk, meditaties, plant/natuur medicijnen en lichaamswerk hebben mij geholpen om steeds dichter bij mezelf te komen en te blijven. Dit geeft rust en een gevoel van vrijheid en geluk.

Dit gun ik jou ook! Je bent van harte welkom. neem gerust contact op. Op een zachte, veilige en liefdevolle manier help ik jou door pijn, trauma, overtuigingen en gedachten heen. Op weg terug naar jezelf. Hieronder deel ik mijn persoonlijke ervaring met Transformerend Ademen.

Liefs, Bea

“Ik ben jouw liefdevolle gids op de weg terug naar jezelf”.

BLISS

Deze foto van mij is genomen tijdens mijn opleiding tot Ademcoach op Ibiza

Niet de mooiste foto van mij, maar ik deel m toch, omdat hij zoveel laat zien.
Dit is in de laatste fase van een ademsessie, de fase waarin alles integreert en waar je pure bliss kunt ervaren; een Natural High. Zoals je misschien ziet is er totale ontspanning en overgave, een heerlijke ervaring. Een mooi cadeau na het intense loslaten.

Ademen – als in een ademsessie – heeft mij veel gebracht en daarom adem ikzelf regelmatig. Het helpt mij om op alle niveaus op te schonen; emoties waar mijn overlevingsmechanisme me voor heeft beschermd en die als stress opgeslagen waren in mijn lichaam, heb ik alsnog kunnen ‘opruimen’. Dit geeft lucht en ruimte, heerlijk!
Ik heb door ademen belemmerende overtuigingen om kunnen zetten en niet dienende patronen doorbroken. Na elke sessie ervaar ik meer innerlijke rust, energie en slaap ik heel goed.

Ademen verbind me met meZelf en maakt dingen heel helder voor me; de ‘ruis’ verdwijnt. Ik heb al zoveel inzichten gekregen. Transformerend Ademen heeft mijn bewustzijn vergroot en mijn leven verrijkt.

Ben jij benieuwd wat ademen voor jou kan doen?
Neem dan gerust contact met me op. Dan plannen we een (vrijblijvende bel) afspraak in.

 

mijn waarden

aandacht – verbinding – ontwikkeling – plezier – vertrouwen – rust

mijn waarden

aandacht – verbinding – groei – plezier – veiligheid – rust

I am who I want to BE