Over Bea

Het is mijn grote verlangen om vanuit mijn hart te leven. Om te doen wat goed voelt en waar ik blij van word. Dat, waarvan ik diep van binnen weet dat het de bedoeling is.
Het is een mooi proces; soms dwaal ik af, door angst of belemmerende overtuigingen. Maar steeds weer kom ik terug. Weer iets wijzer en sterker.

Ademwerk, meditaties, lichaamswerk en rituelen helpen mij om steeds dichter bij mezelf te komen. Ik maak hier elke dag tijd en ruimte voor. Kost dit veel tijd? Nee hoor dat hoeft niet. Het is ook haalbaar voor jou als je het belangrijk vindt.

Vanuit mijn hart leven betekent ook keuzes maken.
Een aantal jaar geleden heb ik de beslissing genomen om het roer om te gooien. Ik heb verschillende opleidingen en cursussen gevolgd; Mindfulnesstrainer, Ademcoach, Yoga Nidra begeleider en nog meer…. Ik blijf me ontwikkelen en ik blijf leren. Daar word ik zo blij van. Vanuit heel veel liefde is BE Academy ontstaan.

Het is mijn missie om jouw liefdevolle gids te zijn op de weg terug naar jezelf.

Ik kan je meenemen tot waar ik ben.
Neem gerust vrijblijvend contact met me op. Als je mij ‘voelt’ dan weet ik zeker dat ik iets voor je kan betekenen, want dan is de klick daar.

“Ik ben jouw liefdevolle gids op de weg terug naar jezelf”.

wie ik ben

Ik ben moeder, oma, dochter, zus, vriendin, vrouw, levensgenieter, reisleider, liefde, licht, danseres, zangeres, godin en nog zoveel meer… want ik beperk mezelf niet!

Ik hou van buiten zijn en de natuur, het liefst in het bos. Het is dan ook mijn grote wens om in/aan het bos te wonen. Dit jaar gaat het gebeuren! Dat voel ik!

Ik leef en werk met intentie. Wat je met intenie doet is krachtig. De energie werkt dan mee, je neus staat dan immers al de juiste kant op. Een intentie komt vanuit een verlangen, vanuit je hart. Je hebt zelf een keuze in wat je denkt en hoe je je voelt. Toen ik me hier bewust van werd, veranderde mijn leven positief.

Het is mijn persoonlijke ervaring dat je zelf de oplossing bent voor je uitdagingen. Onze eigen overtuigingen zijn vaak ons plafond. Zelf kies ik er steeds weer voor om het te onderzoeken, te voelen en te transformeren. Ik heb al zoveel antwoorden in mezelf gevonden.

 

mijn waarden

aandacht – verbinding – ontwikkeling – plezier – vertrouwen – rust

mijn waarden

aandacht – verbinding – groei – plezier – veiligheid – rust

I am who I want to BE