Over Bea

Mijn persoonlijke pad gaat over mijn waarachtige zelf zijn, niet degene die ik geleerd heb of verwacht wordt te zijn. Te doen waar mijn hart een sprongetje van maakt, het verlangen van mijn ziel te volgen, te vertrouwen op mijn intuitie en met passie als mijn drijfveer te leven. Zo vind ik de weg terug naar wie ik ten diepste ben. Waarbij ik blijf leren en ont-wikkelen. Ik ben onderweg, maar nergens naartoe. Ik ben altijd precies daar waar ik moet zijn. Door aan te kijken wat me belemmert groei ik. Bang voor ‘het donker’ ben ik niet meer, omdat ik inmiddels weet; hier vind ik delen van mezelf (terug). Het is een mooi, vervullend en levenslang proces. Soms dwaal ik af, maar ik kom weer terug. Steeds iets wijzer en sterker.

Met mijn persoonlijke ontwikkeling, groeit Be Academy mee. Ik heb alle ervaringen nodig gehad om te zijn waar ik nu ben. Grenzen aangeven, me uitspreken, mijn plek innemen en zelfliefde zijn thema’s waar ik veel in heb mogen leren. Mijn leven veranderde vanaf het moment dat ik mezelf onder ogen ben gekomen en verantwoordelijkheid ben gaan nemen voor mijn geluk.

” The only way out is in ” 

Alle antwoorden zitten in jezelf en jijzelf  bent de oplossing voor je uitdagingen. Dit is mijn eigen ervaring. Ik kies ervoor om ‘licht’ te leven; om niet alles in mijn rugzak te blijven dragen en daaronder gebukt te gaan. Ik kies ervoor om mijn ‘bagage’ uit te zoeken, te herpakken en op te ruimen. Daar is moed voor nodig, zelfliefde en reflectie. Het is niet de gemakkelijkste weg maar het is het waard. Het heeft mijn leven vrijer, lichter en leuker gemaakt.

Dit gun ik jou ook! Je bent van harte welkom. Neem gerust vrijblijvend contact op om te kijken of het goed voelt om samen op een zachte, veilige en liefdevolle manier door jouw pijn, emoties, overtuigingen en gedachten heen te gaan. Terug naar jezelf, terug naar jouw lichte en blije essentie. Hieronder deel ik mijn persoonlijke ervaring met Transformerend Ademen.

Liefs, Bea

“Ik loop graag een stukje met je mee om de weg terug naar jezelf te belichten.“

BLISS

Deze foto van mij is genomen tijdens mijn opleiding tot Ademcoach op Ibiza

Niet de mooiste foto van mij, maar ik deel m toch, omdat hij zoveel laat zien.
Dit is in de laatste fase van een ademsessie, de fase waarin alles integreert en waar je pure bliss kunt ervaren; een Natural High. Zoals je misschien ziet is er totale ontspanning en overgave, een heerlijke ervaring. Een mooi cadeau na het intense loslaten.

Ademen – als in een ademsessie – heeft mij veel gebracht en daarom adem ikzelf regelmatig. Het helpt mij om op alle niveaus op te schonen; emoties waar mijn overlevingsmechanisme me voor heeft beschermd en die als stress opgeslagen waren in mijn lichaam, heb ik alsnog kunnen ‘opruimen’. Dit geeft lucht en ruimte, heerlijk!
Ik heb door ademen belemmerende overtuigingen om kunnen zetten en niet dienende patronen doorbroken. Na elke sessie ervaar ik meer innerlijke rust, energie en slaap ik heel goed.

Ademen verbind me met meZelf en maakt dingen heel helder voor me; de ‘ruis’ verdwijnt. Ik heb al zoveel inzichten gekregen. Transformerend Ademen heeft mijn bewustzijn vergroot en mijn leven verrijkt.

Ben jij benieuwd wat ademen voor jou kan doen?
Neem dan gerust contact met me op. Dan plannen we een (vrijblijvende bel) afspraak in.

 

mijn waarden

compassie | aandacht | verbinding | ont-wikkeling | plezier | vertrouwen 

mijn waarden

aandacht – verbinding – groei – plezier – veiligheid – rust

I am who I want to BE