Pyjama Yoga – online (verplaatst van 12 naar 19 juni)

Pyjama Yoga - online (verplaatst van 12 naar 19 juni)

Datum/Tijd
Date(s) - 12/06/2024
22:00 - 22:45Een goede nachtrust is niet vanzelfsprekend en dat terwijl goed slapen zo belangrijk is! Nachtrust zorgt voor herstel en nieuwe energie (voor de volgende dag).

” En dan nu gelijk mijn bed in en slapen,”  is wat ik vaak hoor na een live sessie. Van daaruit is dit idee geboren; een sessie die je kunt volgen gewoon vanuit je eigen heerlijke bed. Om jou te helpen los te komen van de dag die achter je ligt en om laagje voor laagje dieper in een gevoel van ontspanning te zakken om zo in een heerlijke, diepe slaap te kunnen vallen. Waar jij je helemaal aan over kunt geven omdat je daarna niets meer hoeft. Ademoefeningen & Yoga Nidra zijn onze tools.

Hoe klinkt dat? 😀

Praktisch:
Je ontvangt van mij een Zoomlink. Het enige dat jij hoeft te doen is zorgen dat je helemaal klaar bent om te gaan slapen, zodat je je bed niet meer uit hoeft. Ik sluit de sessie niet af, dus als je in slaap valt dan is dat prima.
Voor optimaal geluid is het fijn als je oortjes gebruikt. En aangezien je geen beeld nodig hebt, doe gewoon mee met je telefoon zodat je geen laptop in, of naast je bed hebt. Zet meldingen uit door je telefoon op niet storen te zetten. In de vliegtuigstand kan je nl Zoom niet openen.

De eerste vindt plaats op woensdag 19 juni om 22.00 uur en de sessie duurt ca 45 min. Het is mijn intentie om deze online Pyjama Yoga sessie regelmatig aan te bieden bij voldoende enthousiasme. Dus deel dit evenement met zoveel mogelijk mensen als jij enthousiast bent.

Kosten: €15,- voor de sessie + de opname.

Aanmelden doe je eenvoudig door te betalen via deze link. Je ontvangt geen bevestiging, wel ontvang je een mail met informatie en de betreffende Zoomlink voor toegang tot de sessie vlak voor 12 juni. Als extraatje ontvang na afloop nog een mail met de opname, zodat je deze sessie vaker thuis vanuit je bed kunt doen.

En dan maar knus naar jullie warme nestjes. En… denk erom, oogjes dicht en snaveltjes toe. Slaap lekker!

Meneer de Uil – De Fabeltjeskrant