✨ You are Magic ✨

✨ You are Magic ✨

Datum/Tijd
Date(s) - 29/05/2022
10:00 - 17:00

Locatie
De BronhoeveYou are Magic  – One Day event

 

Deze retreat dag is een ode aan de Feminine energie…die staat voor ontvangen, ontvankelijkheid en openheid. De ware essentie van creatiekracht…jouw Magic ✨

Om jouw Sparkel te vinden gaan we weer terug naar de Yin energie waar ruimte is voor zelfreflectie met zelfcompassie, zachtheid en humor. We kennen allemaal heel goed de Yang energie: het doen, volhouden, daadkracht en slagkracht, maar we focussen ons deze dag op de andere kant om te herinneren en Balans te brengen.

Om goed te zakken in ons lichaam en dichterbij ons gevoel te komen en uit ons zelfkritiek te blijven, is er een mogelijkheid om een Sense Yourself bonbonnetje te nemen. Deze 100%cacao bonbon bevat een microdosering van de truffel Golden Teacher. Deze aardse intelligentie ondersteunt je om contact te maken met zelfcompassie (Kwan Yin energie) en we hebben een bonbonnetje die ietsje scherper is en je verbind met een krachtkant die jouw Goud naar boven haalt (Isis Goddess energie). Twee verschillende intenties en ongelooflijk fijn om te voelen en te herinneren.

Verder hebben we een sharing & caring Circle en doen we een Yoga Nidra en klankschalen massage, Bliss Breathwork & Yin Yoga, dans en zachte beweging om los te komen. Een heerlijk liefdevol programma.

Vindt jouw Sparkel op deze mooie dag en herinner je dat jij Magic bent.

Deze dag wordt gefaciliteerd op De Bronhoeve onder de rook van Utrecht middenin de landerijen. Een mooie rustige plek om tot jezelf te komen!

Deze dag wordt georganiseerd door:
Bea Stigter – Be Academy & Claudia Robert – Sense LifeCoaching & Retreats.

Wanneer:
Zondag 29 mei 2022 (verplaatst van 24 april)

Waar:
De Bronhoeve in Cothen van 10:00-17:00 uur

Investering: €139,-
🤎 Kan je niet wachten en wil jij zeker zijn van een plekje? Meld je dan aan via deze link 🤎 Doet de link het niet? Stuur alsjeblieft een mailtje , dan stuur ik je een betaalverzoek.

 

We ontvangen jou graag, met een open hart en al onze Sparkel en Magic ✨

Liefs,

Bea & Claudia