‘Transformerende healing sessie’- groep

'Transformerende healing sessie'- groep

Datum/Tijd
Date(s) - 22/09/2024
14:00 - 16:30

Locatie
Bij: Yoga in de tuin, Emmaweg 86, KortenhoefIn deze sessie bundelen Ingunn & Bea energie, licht en wijsheid om een liefdevol, krachtig en helend veld te creëren. Stap in dit helende veld zodat body, mind en soul weer in lijn kunnen komen. 

We zijn meer dan ons fysieke lichaam alleen. Alles is energie en energie die niet kan stromen stagneert en zo ontstaat een disbalans. Door met energie te werken breng je de energiestroom opgang. Daar waar deze stroom belemmerd wordt, bevindt zich de gestagneerde energie die je disconnect van jezelf en wat bewust of onbewust je leven beïnvloedt. Je lichaam onthoudt, weet en ziet namelijk, wat de mind liever vergeet. Omdat wij in deze sessie onze krachten bundelen kan de transformatie sneller plaatsvinden op alle niveaus van jouw systeem. De energie laten stromen is heel belangrijk om je goed te voelen.

Hoe ziet de middag eruit?
Na een kort moment waarin we ons voorstellen en vertellen wat we gaan doen, begeleidt Ingunn de grondingsoefening en laat ze je individueel kennismaken met hoe een healing voelt. Vanuit daar gaan we contact maken met de adem. Bea begeleidt je op een zachte manier door de verschillende lagen heen, terwijl Ingunn de healing geeft. Na de integratie met zachte muziek, sluiten we de middag met elkaar af. Er zijn maximaal 6 deelnemers aanwezig.

Wanneer: Zondag 22 september van 14.00 – 16.30 uur
Kosten: €88,- pp
Aanmelden via deze link
Adres: Emmaweg 86, Kortenhoef
Parkeren: Zuidereinde/ Kininelaantje, ‘s Graveland

Onze missies:
 “Mijn missie is om jou te helpen op jouw reis om je diepste zelf te ontdekken, om je opnieuw te verbinden met je lichaam, geest en ziel en eenheid en liefde te voelen.” Ingunn

“Mijn naam is Bea en ik loop graag een stukje met je mee om de weg terug naar jezelf te belichten, dwars door het donker, terug naar het licht in jezelf.“

Het is onze intentie om jou deze middag weer in contact te brengen met wie je in essentie bent; body, mind & soul.

Meer info over ons, vindt je hier:
Ingunn Forde,Intuitive Healer – https://www.ingunnforde.com
Bea Stigter, Ademcoach – Be Academy

     ademsessie

Praktisch:
Doe makkelijk zittende kleding aan en zorg voor dikke sokken en een eigen warme dekentje de rest is aanwezig. Je kunt behoorlijk afkoelen, zelfs als het warm is in de ruimte. Na de sessie sluiten af met een kopje thee en is er ruim de mogelijkheid om na te praten om je ervaring te verdiepen. Je ontvangt een aantal dagen van tevoren nog een mail met informatie.

Locatie:
Verscholen achter een hoge heg kom je via een klein paadje bij Yoga in de Tuin, een groene oase, een plek met de WOW factor. Aan de rand van de grote tuin omringt door hoge bomen, ligt de Yoga studio.

De Yogatuin ligt aan de Emmaweg 86 in Kortenhoef. Emmaweg 86 is ook het adres van vergaderlocatie De Hoftafel (LET OP, HIER KUN JE NIET PARKEREN). Om bij de Yogatuin te komen moet je verder lopen langs de heg; links van je is het water. Na ca. 30 meter is aan je rechterhand de ingang van de Yogatuin. Loop de tuin in en je ziet het vanzelf. Je kunt je fiets binnen het hek neerzetten in het fietsenrek. Indien je met de auto bent wil ik je verzoeken om op het Zuidereinde (‘s Graveland) te parkeren. Als hier geen plek is dan kun je door rijden tot de eerste afslag rechts (Kininelaantje). Direct op de hoek is een parkeerplaats waar je je auto gratis kunt parkeren. De wandeling vanaf de parkeerplaats naar de Yogatuin duurt ca 4 minuten.