Samen ademen – ‘Loslaten’

Samen ademen - 'Loslaten'

Datum/Tijd
Date(s) - 20/10/2023
19:30 - 22:00

Locatie
Bij: Yoga in de tuin, Emmaweg 86, KortenhoefDe kracht van samen ademen ervaren in een kleine groep op een fantastische locatie.

Een groep ademsessie is anders dan een individuele ademsessie. Voor sommige een prettige manier om kennis te maken met ademen, voor anderen een fijne afwisseling met individuele sessies. De groep is klein, min. 5 max. 7 personen en de groepsenergie stimuleert jouw proces.  Er is minder individuele begeleiding maar het voelt alsof je ‘gedragen’ wordt door de groep.


Hoe ziet de avond eruit?
We nemen de tijd om rustig aan te komen, zodat jij je helemaal op je gemak voelt. Ik geef uitleg over de ademsessie en wat je kunt verwachten. De verbonden adem, mooie muziek, jouw intentie, mijn liefdevolle begeleiding en zachte aanrakingen, nemen je mee op een innerlijke reis diep in jezelf. Die plek, waar waar jij (weer) kunt ervaren wie je echt bent. Na de ademsessie is er ruimte om te delen en/of rustig terug te komen en lekker in het moment te blijven. Deze avond is een waardevol cadeau aan jezelf.

Wat wil jij loslaten?
De herfst is dè periode om te reflecteren en los te laten. Deze Samen ademen ondersteunt jou bij het loslaten van onnodige ballast door:
vastgezette emoties, onverwerkte pijn, oude patronen & overtuigingen,

De ademtechniek
Tijdens de ademsessie breng ik je terug naar je natuurlijke ademhaling; een open, verbonden ademhaling.
Door bewust zonder pauze, dieper en voller te ademen wordt je overlevingssysteem geprikkeld. Hierdoor wordt oude pijn, die opgeslagen is in jouw lichaam als energie (spanning en stress), getriggerd. Als je er contact mee hebt gemaakt kan deze los komen, om vervolgens je systeem te verlaten. Je eigen adem is een krachtig instrument om los te laten wat je belemmert zodat er meer ruimte ontstaat voor wie je echt bent en waar je naar verlangt.

Door je lichaam op deze manier op te schonen van blokkades, stress en spanning, verandert jouw adempatroon. Ze belemmeren namelijk jouw ademstroom niet meer. Met als gevolg dat jij je beter voelt omdat je meer ruimte, verlichting en innerlijke rust zult gaan ervaren.
De hoeveelheid extra zuurstof zorgt voor meer energie en stimuleert het zelfhelende vermogen van je lichaam. Een ademsessie is dan ook een enorme boost voor je immuunsysteem.

“Voelen is helen”.


Aanmelden
tot en met 12 oktober met vroegboek korting
Meld je aan door jouw plek te reserveren via deze betaallink
T/m 12 oktober: €55,00 p.p.
Na 12 oktober: €66,00 p.p.
Minimaal aantal deelnemers is 5.


Over de locatie
Bij: Yoga in de tuin
Emmaweg 86
Kortenhoef (vlakbij Hilversum)

Verscholen achter een hoge heg kom je via een klein paadje bij Yoga in de Tuin.
In het midden van de besloten tuin ligt de locatie, omringd door hoge bomen. Een plek met een ‘wow factor‘ en waar je je gelijk thuis voelt.


Meer informatie
en voorbereiding ontvang je per mail, een aantal dagen van tevoren (check je spambox).

Heb jij interesse en wil je voordat je je aanmeld meer informatie? Of wil overleggen of een groep ademsessie iets voor jou zou kunnen zijn? Neem dat gerust contact met me op.

Liefs, Bea