‘The Secret of Being’ – weekend retreat (aanmelden is niet meer mogelijk)

'The Secret of Being' - weekend retreat (aanmelden is niet meer mogelijk)

Datum/Tijd
Date(s) - 31/05/2024 - 02/06/2024
Hele dag

Locatie
Nynkes PleatsDit weekend gaan we het geheim van Zijn ont-sluieren

Dit heerlijke retreat biedt jou de mogelijkheid om even afstand te nemen en los te komen van patronen en gewoonten die je misschien bij jezelf weg houden, door te ont-moeten. Je wordt dit weekend door ons in de watten gelegd en alles is volledig verzorgd, zodat jij je aandacht helemaal op jezelf kunt richten.

We stappen samen uit de gewoonte. We gaan het anders doen dan je misschien gewend bent, dus stel je open, wees nieuwsgierig en ervaar. Kleine veranderingen maken al een groot verschil. Ik reik jou dit weekend de tools aan, om te ontdekken welke ‘sluiers’ er over jou heen liggen die je beperken om te Zijn. En jij mag ontdekken welke dat voor jou zijn en hoe het voelt als je ze 1 voor 1 laat vallen. Dus pak deze kans aan, als je het jezelf gunt en als je klaar bent voor een reset!

“Dit weekend is speciaal voor – en gaat helemaal over jou en jou alleen”.

Wanneer:
van vrijdag 31 mei 19.00 uur tot zondag 2 juni 15.00 uur

Inclusief:
– openingsceremonie
– Ademsessie
– Cacao met micro/mini dosing
– Yoga Nidra
– meditaties en andere oefeningen
– stilte momenten
– dans en plezier
– gebruik van de sauna
– verzorgde gezonde maaltijden
– gezonde versnaperingen
– verwen momenten

Er is naast dit prachtige programma ook tijd om met jezelf te zijn, te lummelen, te dagdromen, te ontspannen en te zijn. De boerderij heeft heerlijke plekken waar je je terug kunt trekken; maak gebruik van de sauna, ga liggen in het gras en staar naar de wolken, neem een kijkje in de boomgaard en ruik aan de bloemen of ga lekker wandelen.

“Van human-doing naar human-being”

Overnachten
Je hebt je eigen sfeervolle kamer. Je heerlijke bed is opgemaakt, er zijn handdoeken en je kamer is energetisch gereinigd. Dit maakt het jouw space, jouw plek om te landen en te Zijn. Een aantal kamers zijn ruimer en hebben een eigen badkamer, de andere sfeervolle kamers delen het luxe sanitair op de gang. Jij hebt de keuze, zolang dit mogelijk is.

Eten en drinken
Dit wordt allemaal verzorgd door Leonie. Zij is onze privé kok & spaceholder en gedurende het hele weekend aanwezig. Jij hoeft niets te doen, er wordt voor jou gezorgd deze dagen. De maaltijden zijn vega, gezond en vooral heel lekker. Je kunt de hele dag iets te drinken pakken. We eten geen vlees en drinken geen alcohol om zo zuiver mogelijk te blijven en de energie hoog te houden.

Tarieven:
De laatste plekken zijn nu te boeken met €77,- voordeel;

1 x Ruime privé kamer met eigen badkamer: €798,- ipv €875,- p.p.
1 x Privé kamer met gedeeld sanitair: €698,- ipv €775,- p.p.

Direct aanmelden

Maximaal aantal deelnemers: 7

Locatie
We verblijven in een recent gerenoveerde Boerderij in Friesland, met een bijzondere en authentieke sfeer. Er is een ruime ‘werkruimte’ met vloerverwarming en een prachtig origineel plafond, een grote keuken, een gezellige woonkamer met openslaande deuren naar het terras met een fantastisch mooi uitzicht. De boerderij is een rijksmonument en wordt omringd door weilanden en een boomgaard met wilde bloemen. Het pittoreske dorpje Piaam ligt aan een dijk, vlakbij het IJsselmeer en een bijzonder vogelgebied. Deze fantastische plek is ‘ons thuis’ dit weekend.
‘The place to Be’, van 31 Mei t/m 2 juni!

Ik kijk ernaar uit om (met) jou te ont-moeten.

Lieve groet,
Bea

Foto’s van de locatie: