One with Nature, Forest bathing & Mindfulness beleving

One with Nature, Forest bathing & Mindfulness beleving

Datum/Tijd
Date(s) - 18/07/2021
15:00 - 17:30

Locatie
One with Nature, 's Graveland - NHVind jij het heerlijk om buiten te zijn en meer in contact te komen met de natuur? Dan is deze workshop One with Nature (Forest Bathing) echt iets voor jou! Of zoek jij rust, wil je meer in het nu leven? We laten de studio even los om op een super mooie rustige plek aan de rand van Hilversum te mediteren, te ademen en mindfulness te doen. Door de natuur, word je je nog meer bewust van je zintuigen en de subtiele prikkels om je heen. Je komt tot rust en gaat als herboren weer naar huis.

Deze workshop is een combinatie van Shinrin Yoku oftewel Forest Bathing en diverse yoga, ontspanning, mindfulness en ademtechnieken. De workshop wordt gegeven door Cynthia en BeaCynthia is een echte buiten yogi, ze is opgegroeid op Terscheling en heeft daar haar liefde voor de natuur ontwikkeld. Bea is mindfulness trainer en ademcoach. Samen geven ze deze workshop als afsluiting van de zomer en alle buiten activiteiten.

Japanese forest- bathing, or shinrin-yoku, is a practice that involves spending time in nature, among trees. Studies revealed that Japanese forest-bathing has a positive impact on both physical and mental health.

 

We beginnen of eindigen met het gedeelte Forest Bathing. Cynthia neemt je mee het bos in. We wandelen in stilte om zoveel mogelijk te aarden. Je stresslevel gaat vanzelf omlaag door de oliën die vrijkomen van de bomen. Tijdens de wandeling zullen we een aantal keer stoppen om de zintuigen te openen en Forest Bathing opdrachten te doen. Na of voor de wandeling (afhankelijk van de datum) brengt Cynthia je naar de magisch mooie plek in de natuur waar Bea je helemaal zal onderdompelen in relaxte sferen. Met vriendelijkheid en zonder oordeel en met een open bewustzijn. Onder de begeleiding van Bea’s stem en met de geluiden uit de natuur op de achtergrond kun je alle zintuigen openen. Bea’s fijne energie zal ervoor zorgen dat je je volledig kunt overgeven aan het moment en 100% kunt genieten van deze mini vakantie.

 

                                                                       Foto: Chiel van Diest

PRAKTISCHE INFO

Wie Cynthia Schroo en Bea Stigter
Wanneer Zondag 18 juli en 22 augustus van 15.00 tot ca 17.30 uur.
Bij echt slecht weer (op kou kun je je kleden) wordt deze sessie verplaatst.
Houd er rekening mee dat we nog een stukje terug moeten lopen, dus
het kan iets uitlopen.
Waar Zondag: P van Landgoed Hilverbeek, Leeuwenlaan 11, ‘s Graveland. We verzamelen bij de P van Landgoed Hilverbeek, aan de Leeuwenlaan 11 in ‘s Graveland. Direct na het bruggetje rechtsaf. Je kunt daar ook je fiets stallen.
Voor wie? Vind jij het heerlijk om buiten te zijn en meer in contact te komen met de natuur? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Let op het is belangrijk dat je in staat bent een wandeling te kunnen maken van ongeveer 1,5 uur. De groep bestaat uit max 10 personen
Kosten Voor leerlingen van Ananda en HoliBody leden €40, voor anderen €45, incl. kokoswatertje.
Inschrijven Bij Cynthia via yogacynthia@hotmail.com
Betaling Na je inschrijving krijg je een betalingsverzoek. Heb je je aangemeld, maar kun je onverhoopt toch niet komen, meld je dan ook svp weer af zodat anderen de kans krijgen.
Meenemen Neem je eigen yogamat mee, flesje water, laagjes kleding voor als het warm of juist koud is. Heb je geen eigen mat, laat het dan even weten.

Belangstelling?

Neem contact op met Cynthia via yogacynthia@hotmail.com. Je bent van harte welkom!