Mindfulness workshop - Holibody

Datum/Tijd
Date(s) - 02/06/2019
16:00 - 17:15

Locatie
HoliBodyBij HoliBody zal de zondagmiddag met regelmaat in het teken van Mindfulness staan. Ongeveer elke zes weken zal Bea van BE Academy een speciale Mindfulness workshop geven die aansluit bij het dan lopende thema in de studio. Of je nou al een 8-weekse cursus hebt gedaan, regelmatig mindfulness beoefent of nog helemaal niet bekend bent met Mindfulness; iedereen is van harte welkom. De workshops zijn zo ingericht dat het voor zowel beginners als meer gevorderden zeer verrijkend zal zijn. Het thema zal binnenkort bekend gemaakt worden, maar deze datum staat alvast!
Mindfulness is met aandacht en zonder oordelen aanwezig te zijn bij wat er is, bij de ervaring van dit moment, zowel binnenin je als om je heen.

Mindfulness train je door oefeningen te doen waarbij je steeds de aandacht op iets anders richt, bijv. je ademhaling, lichaam of geluiden. Je traint als het ware je geest. Door Mindfulness te beoefenen ontwikkel je het bewustzijn van het huidige moment. Het is niet moeilijk; als je kunt ademen, de tijd neemt en nieuwsgierig bent, dan ben je al een heel eind. Want er valt altijd iets nieuws te ontdekken.

Positieve effecten Mindfulness:
– Je ontwikkelt meer bewustzijn en inzicht in gedachtepatronen, je reacties, je emoties en je handelen.
– Je kunt meer afstand nemen van problemen.
– Genieten wordt bewuster en intenser.
– Het vermindert stress-symptomen.
– Het helpt bij slaapproblemen en vermoeidheid.
– Het helpt bij het herstel van een burn-out of depressie.
– En nog meer….

De kosten bedragen € 12,50 voor HoliBody leden en € 15,00 voor niet-leden per workshop. Gelieve het vooraf over te maken op de HoliBody rekening NL18ABNA0584178565 o.v.v. Mindfulness workshop en de datum. Let op: je plek is pas verzekerd als het bedrag binnen is. Graag van tevoren aanmelden door een mailtje te sturen naar info@holibody.nl. Ook als je elke zondag mee wilt doen, dien je je elke keer opnieuw aan te melden. Op deze workshop zijn de algemene voorwaarden voor workshops van toepassing.

 

terug naar het overzicht van de activiteiten