Mindfulness en meer…

Mindfulness en meer...

Datum/Tijd
Date(s) - 19/11/2019
19:30 - 20:45

Locatie
Bij: Yoga in de tuin, Emmaweg 86, KortenhoefStel je voor….. op een prachtige plek, neem ik je mee in begeleide Mindfulness en ademhalings oefeningen.
Afhankelijk van het weer, buiten of binnen, maar altijd in de natuur.

Of je nou al ervaring hebt met Mindfulness of niet, deze les is waardevol voor iedereen.
– Als je al een 8 weekse cursus Mindfulness hebt gedaan en je wilt blijven groeien, dan help ik je graag. Het is voor veel mensen lastig om dat wat ze geleerd hebben, vast te houden. Door in een kleine groep de oefeningen te blijven doen, verdiep en ontwikkel je de vaardigheid.
– Ben je nieuwsgierig en/of op zoek naar een manier om meer aandacht in je leven te brengen en je bewustzijn voor wat er is te vergroten? Dan ben je van harte welkom om kennis te komen maken met Mindfulness en met mij.

In deze les is er veel aandacht voor onze zintuigen.
In de meditaties gebruiken we onze ogen, ons gehoor, ik laat je soms proeven, voelen en ruiken. Etherische olie en meditatie gaan heel goed samen, het versterkt elkaar zelfs. Je aandacht richten op één van je zintuigen, bijvoorbeeld ruiken, helpt je om meer aandacht te hebben voor het huidige moment. De olie die ik gebruik is van doTHERRA en zal gebruikt worden door eraan te ruiken en het aan te brengen op de huid. Het ruiken aan een fijne geur, zorgt er ook voor dat je bewuster en intenser gaat ademen….. een mooie aanvulling op de les dus.
Door je te verbinden met het hier en nu verdiep je ook de verbinding met jezelf.

Wil jij dit ook mee ervaren?
Meld je dan aan via het contact formulier of stuur een bericht via Sms of WhatsApp: 06-52602279.

Kosten:
Voor een eerste les betaal je altijd €10,00
Daarna betaal je €17,50 per les
of €75,00 voor een 5 lessen stempelkaart (ipv €87,50)

Note; dit zijn losse lessen, geen 8 weekse cursus!

Waar? Bij: Yoga in de tuin.
Adres: Emmaweg 86, Kortenhoef