Mindfulness beleving

Datum/Tijd
Date(s) - 26/01/2020
16:00 - 17:15

Locatie
HoliBodyOok dit jaar zal ik maandelijks een speciale Mindfulness beleving geven die aansluit bij het dan lopende thema in de studio. In deze lessen ligt de nadruk op het oefenen, niet op de uitleg en de theorie.

Of je nou al een 8-weekse cursus hebt gedaan, regelmatig mindfulness beoefent of nog helemaal niet bekend bent met Mindfulness; iedereen is van harte welkom. De lessen zijn zo ingericht dat het voor zowel beginners als meer gevorderden zeer verrijkend zal zijn.

Mindfulness train je door oefeningen te doen waarbij je steeds de aandacht op iets anders richt, bijv. je ademhaling, lichaam of je zintuigen. Tijdens deze lessen neem ik je mee in een Mindfulness beleving. Je gaat echt ervaren wat de oefeningen voor je kunnen doen en in combinatie met de etherische olie van doTERRA wordt het een beleving. Niet alleen helpt de geur van de olie je om meer aandacht te hebben voor het huidige moment, het zorgt er ook voor dat je bewuster en intenser gaat ademen. Een mooie en fijne aanvulling op de les!

Deze les is echt een heerlijk moment met veel aandacht voor jezelf.

Positieve effecten Mindfulness:
• Je ontwikkelt meer bewustzijn en inzicht in gedachtepatronen, je reacties, je emoties en je handelen.
• Je kunt meer afstand nemen van problemen.
• Genieten wordt bewuster en intenser.
• Het vermindert stress-symptomen.
• Het helpt bij slaapproblemen en vermoeidheid.
• Het helpt bij het herstel van een burn-out of depressie.
• Je traint als het ware je geest.

Kosten:
De kosten bedragen € 15,00 voor HoliBody leden en € 17,50,- voor niet-leden per sessie. Gelieve het vooraf over te maken op rekeningnr.: NL32SNSB0928741311, t.n.v. B.J.M. Stigter en o.v.v. Mindfulness beleving en de datum.

Let op: je plek is pas verzekerd als het bedrag binnen is. Aanmelden kan direct bij mij (dus niet bij HoliBody). Stuur daarvoor een mail naar info@beacademy.nl. Op deze beleving zijn de algemene voorwaarden voor workshops van toepassing zoals vermeld op de website van HoliBody.