Mindfulness beleving – Online, 7 dagen beschikbaar

Mindfulness beleving - Online, 7 dagen beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 16/04/2021
18:00 - 19:00Op 16 April geeft Bea van BE Academy weer een fijne Mindfulness beleving. Ook deze keer online. Wat het voordeel heeft dat er zeker plek is voor jou, maar ook dat je de beleving op het moment kunt doen die jou het beste past. De beleving blijft namelijk een week lang online staan. Dus je kunt hem zelfs vaker doen, of eventuele huisgenoten laten meegenieten.

Alle oefeningen sluiten aan bij het prachtige thema van deze periode bij Holibody. Ik kan het helaas nog niet verklappen, want het thema is nog niet bekent gemaakt.

De inhoud:

Ervaar tijdens deze beleving hoe het is om helemaal terug bij jezelf te komen door Mindfulness, ademhalingsoefeningen en Yoga Nidra. Volledig aanwezig zijn bij wat nu er is, dat is waar Mindfulness over gaat. Door contact te maken met lichamelijke sensaties, de beweging van je adem en je zintuigen, ervaar je het huidige moment. Het enige moment dat echt bestaat.

Wist je dat je ademhaling en hoe je je voelt invloed op elkaar hebben? Als je gestrest bent, dan is je ademhaling waarschijnlijk sneller, oppervlakkig en hoog in je borst. Door je hier simpelweg bewust van te worden, kan je ervoor kiezen om je adempatroon te veranderen. Langzamer en dieper ademen, zal je direct meer rust brengen. Hoe cool is dat! Bea zal een oefening met je doen die je later gemakkelijk zelf kunt herhalen. Wat je ervaart en leert is je cadeau.

De beleving wordt afgesloten met een Yoga Nidra. Dit is een diepe, helende en herstellende meditatie. Je hoeft niets te doen. Alleen maar liggen en je laten leiden door de fijne stem van Bea.

Je hebt geen ervaring nodig. Wel nieuwsgierigheid en een open mind. Zorg dat je deze beleving op een plek kunt doen waar je niet gestoord wordt. Dit is echt even helemaal jouw moment.

Data en kosten:

De beleving wordt op genomen en vrijdag 16 April om 18.00 uur via een link verstuurd. Je kunt 7 dagen lang kijken en ervaren.

De kosten bedragen € 10,00. Ben je lid van HoliBody (dus als je een abonnement hebt), dan krijg je een korting en betaal je € 8,50. Je kunt je aanmelden en gelijk je sessie betalen via: deze link

 

LET OP!
Check je Spam voor de bevestiging van je aanmelding na de betaling. Ook de mail met de link naar het evenement op de dag zelf kan in je Spambox terecht komen.

.

 

Op deze workshop zijn de algemene voorwaarden voor workshops van toepassing .