29 januari geeft Bea van BE Academy weer een fijne Mindfulness beleving. Deze keer online. Wat het voordeel heeft dat er zeker plek is voor jou, maar ook dat je de beleving op het moment kunt doen die jou het beste past. De beleving blijft namelijk een week lang online staan. Dus je kunt hem zelfs vaker doen, of laat eventuele huisgenoten meegenieten.

Inhoud van deze online Mindfulness beleving

Ervaar tijdens deze beleving hoe het is om helemaal terug bij jezelf te komen door Mindfulness, ademhalingsoefeningen en Yoga Nidra. Volledig aanwezig zijn bij wat nu er is, dat is waar Mindfulness over gaat. Door contact te maken met lichamelijke sensaties, de beweging van je adem en je zintuigen, ervaar je het huidige moment. Het enige moment dat echt bestaat.

Wist je dat je ademhaling en hoe je je voelt invloed op elkaar hebben? Als je gestrest bent, dan is je ademhaling waarschijnlijk sneller, oppervlakkig en hoog in je borst. Door je hier simpelweg bewust van te worden, kan je ervoor kiezen om je adempatroon te veranderen. Langzamer en dieper ademen, zal je direct meer rust brengen. Hoe cool is dat! Bea zal een oefening met je doen die je later gemakkelijk zelf kunt herhalen. Wat je ervaart en leert is je cadeau.

De beleving wordt afgesloten met een Yoga Nidra. Dit is een diepe, helende en herstellende meditatie. Je hoeft niets te doen. Alleen maar liggen en je laten leiden door de fijne stem van Bea.

Je hebt geen ervaring nodig. Wel nieuwsgierigheid en een open mind. Zorg dat je deze beleving op een plek kunt doen waar je niet gestoord wordt. Dit is echt even helemaal jouw moment.

Data en kosten

De beleving is vrijdag 29 januari van 17.45  tot 18.45 uur. Je ontvangt een half uur voor aanvang via de mail de link naar de beleving. Je kunt die vrijdag live meedoen, maar de beleving staat een week lang online, dus het kan ook op een later tijdstip.

De kosten bedragen € 10,00. Ben je lid van HoliBody (dus als je een abonnement hebt), dan krijg je een korting en betaal je € 8,50. Je kunt je aanmelden en gelijk je sessie betalen via: https://beacademy.nl/webshop/sessies/mindfulness/mindfulness-beleving-on-line/.