Zondag 12 februari 13.30 – 16.00 uur door Bea

Tijdens deze XXL Relax zak je helemaal in je lijf en kom je dichterbij je gevoel- en jezelf, ondersteund door een beetje ‘Magic’ van de bonbon met microdosering. Deze 100%cacao bonbon bevat een kleine dosering truffel. Beide zijn plant medicijnen en hebben een natuurlijke wijsheid. Ze openen je hart en helpt je om contact te maken met de zachtheid van zelfcompassie en om je te verbinden met jezelf en ‘jouw Goud’ naar boven te halen.

Wat kun je verwachten van deze Magic Relax?

Deze Relax beleving is vergelijkbaar met de HoliRelax les die Bea op maandag geeft bij HoliBody, maar met de verdieping van de bonbon en de extra tijd (2 uur lang) kom jij tot een nog diepere ontspanning.

We beginnen met een korte ceremonie om verbinding te maken met de cacao en de truffel, onze intentie te voelen en te delen. Bea legt uit wat je kunt verwachten en zorgt voor een fijne en veilige setting. Dan mag jij je helemaal overgeven aan de begeleiding en ervaring van Bea. Zelf is zij begin vorig jaar intensief met microdosering begonnen en deelt dit nu graag met jou.

Dit is de ultieme ontspanning voor body, mind en soul door fijne meditaties, lichte beweging, klanken, geuren, ademen, zachte aanrakingen en Yoga Nidra. Wat je kunt ervaren deze beleving:

  • Diepe ontspanning
  • Een gevoel van compassie en liefde
  • Helderheid
  • Meer verbinding met jezelf en je intuïtie
  • Meer lichaamsbewustzijn
  • Innerlijke rust
  • Aarding/ gronding
  • Een gevoel van gelukzaligheid

Voor wie is deze ceremonie geschikt?

Deze les is voor bijna iedereen geschikt, ongeacht leeftijd of fysieke gesteldheid, behalve als je zwanger bent (i.v.m. de microdosering). We gebruiken een hele lage dosering truffel. Je zult dus volledig bij bewustzijn blijven en niet ‘trippen’. Je kunt na afloop dan ook weer gewoon veilig met de auto of de fiets naar huis. Aan het einde drinken we een kopje thee met een gezonde snack, zodat je niet gelijk vanuit je meditatieve roes weer de drukke wereld in hoeft!

Voorbereiding en kosten

Het is zéér belangrijk dat je 4 uur van te voren voor het laatst iets lichts eet. Drink geen koffie, (kruiden)thee zonder suiker of honing en water zijn prima.  Ga vast voelen wat intentie je is; waar verlang je naar of waar wil je meer van. Door dit bewust te maken kan jouw intentie verbinden met de wijsheid van de plant medicijnen (cacao en golden teacher). Eet de dag voor de beleving geen vlees en drink geen alcohol voor een optimale ervaring.

Verder is het ook belangrijk dat je zo comfortabel mogelijk bent, dus neem evt. een eigen dekentje mee en zorg voor warme kleding en sokken, zodat je niet afkoelt.

De kosten bedragen €60,- Ben je lid van HoliBody (dus als je een abonnement hebt), dan krijg je een korting en betaal je €55,-. Dit is inclusief de  bonbon (à €10,00 p.st.) en gezonde snack en thee na afloop. De gehele beleving duurt ongeveer 2,5 uur.

Je kunt je aanmelden en gelijk je sessie betalen via: https://beacademy.nl/webshop/evenementen/magic-relax-bij-holibody/. Er geldt een minimum aantal deelnemers van 6 en een maximum van 12.

Op deze workshop zijn de algemene voorwaarden voor workshops van toepassing .