Magic Relax, 7 april – 1 plek vrijgekomen!

Magic Relax, 7 april - 1 plek vrijgekomen!

Datum/Tijd
Date(s) - 07/04/2024
14:30 - 17:00

Locatie
HoliBody(Deze ceremonie is helaas vol. De volgende staat gepland op 16 juni). Er is een plekje voor je vrijgekomen!

Tijdens deze XXL Relax zak je helemaal in je lijf, kom je tot diepe ontspanning en daardoor dichterbij je gevoel- en jezelf. Eventueel ondersteund door een beetje ‘Magic’ van de bonbon met microdosering.
Vanwege het succes van de Magic Relax bij HoliBody en omdat het nemen van de bonbon met microdosering voor sommigen toch spannend is, bieden we je de mogelijkheid om deze heerlijke beleving te ervaren zonder gebruik van de bonbon.

Wat kun je verwachten van deze Relax bij HoliBody?

Deze Relax beleving is een extra lange HoliRelax les die Bea op maandag geeft bij HoliBody.  Doordat deze ruim 2 uur duurt geef je jouw hele systeem op een zachte manier alle tijd en ruimte die het nodig heeft om te ontspannen. Er is ook de mogelijkheid om de Sacred Heart bonbon te nemen voor nog meer verdieping, maar dit hoeft niet.

Dit is de ultieme ontspanning voor body, mind en soul door fijne meditaties, lichte beweging, klanken, geuren, ademen, zachte aanrakingen en Yoga Nidra. Wat je kunt ervaren deze beleving:

  • Diepe ontspanning
  • Meer lichaamsbewustzijn
  • Innerlijke rust
  • Aarding/ gronding

Kies je voor de bonbon, dan kun je daarnaast ook dit ervaren:

  • Een gevoel van gelukzaligheid
  • Compassie en liefde
  • Meer verbinding met jezelf en je intuïtie
  • Helderheid

Over de bonbon (optie)

De bonbon van 100% Cacao (superfood), bevat een microdosering gedroogde Magic Truffel en Blauwe Lotus. Deze werken heel mooi samen.

Blauwe lotus heeft een zeer ontspannende en verwarmende werking, voornamelijk rond het hoofd en bovenlichaam. Het werkt op het 6de chakra (derde oog) en helpt je om naar binnen te keren. De Magic truffel zorgt voor nieuwe hersenen verbindingen. Dit vergroot inzicht en het helpt je om milder naar dingen te kijken. Je kunt meer rust in het hoofd ervaren en beter in het hier en nu zijn. De truffel stimuleert een gevoel van verbinding, tevredenheid en geluk. Ook versterkt het op een subtiele manier je zintuigen; het geluid van muziek klinkt mooier, aanrakingen zijn fijner, smaak en geur sensaties worden versterkt. 100%Cacao werkt, naast dat het supergezond is, ook heel aardend en hart openend. Het zijn alle drie mooie en natuurlijke middelen om jouw ervaring op een zachte wijze te verdiepen.

We gebruiken een hele lage dosering truffel. Je zult dus volledig bij blijven en niet ‘trippen/hallucineren’. Je kunt na afloop dan ook weer gewoon veilig met de auto of de fiets naar huis. Aan het einde drinken we een kopje thee met een gezonde snack, zodat je niet gelijk vanuit je meditatieve roes weer de drukke wereld in hoeft!

De bonbon met microdosering is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met psychische aandoeningen.

Voorbereiding en kosten

Kies je voor de ceremonie met bonbon, dan is het zéér belangrijk dat je nuchter blijft of dat je 3 uur van tevoren voor het laatst iets lichts eet.
– Drink op de dag zelf  ‘s morgens geen of max 1 kopje koffie, (kruiden)thee zonder suiker of honing en water zijn prima.
– Eet de dag ervoor geen vlees en drink geen alcohol voor een optimale ervaring.
Maar ook als je niet voor de bonbon kiest dan is het prettig als je zorgt voor een zo zuiver mogelijk lichaam.

Verder is het ook belangrijk dat je zo comfortabel mogelijk bent, dus neem evt. een eigen dekentje mee en zorg voor warme kleding en sokken. Diepe ontspanning zorgt ervoor dat je afkoelt, dus een eigen dekentje naast wat al aanwezig is in de studio is echt nodig.

De kosten bedragen €60,- inclusief de bonbon, €55,00 exclusief de bonbon.
Ben je lid van HoliBody (dus alleen als je een abonnement hebt), dan krijg je een korting en betaal je €55,- inclusief de bonbon, €50,00 exclusief de bonbon. 10-Rittenkaarten en actie deals vallen niet onder abonnement.

De bonbon kost normaal gesproken €10,- p.st. en wordt alleen met 50% aangeboden bij vooraf bestellen en aanmelden voor deze ceremonie. De gehele beleving duurt ongeveer 2,5 uur, inclusief de afsluiting met een kopje thee en iets lekkers.

Je kunt je aanmelden door de ceremonie te betalen via deze link. Er geldt een minimum aantal deelnemers van 10 en een maximum van 14. Een aantal dagen voor de ceremonie ontvang je een mail met verdere informatie. Check evt je Spam!

Datum: zondag 7 april
Tijd: 14:30 tot 17:00
Kosten: €50,00 – €60,00, afhankelijk van of je HoliBody Member bent en of je de bonbon neemt

Op deze workshop zijn de algemene voorwaarden voor workshops van toepassing.