Magic BREATH

Magic BREATH

Datum/Tijd
Date(s) - 21/05/2023
14:30 - 17:00

Locatie
HoliBodyAan deze ceremonie kun je deelnemen met of zonder de bonbon met microdosering truffel.

Breathwork & microdosing vormen een mooie combinatie en ik heb me verdiept in verschillende soorten Breathwork in combinatie met microdosing en daar is deze Breathwork ceremonie uit ontstaan. Ook zonder de verdieping van de bonbon is deze Breath sessie een geweldige manier om de zachte en tevens krachtige adem te ervaren. In deze ceremonie neem ik je mee op een innerlijke reis. Lift mee op de energie van de groep en kom thuis bij jezelf.

Wat je kunt verwachten

Een ademsessie, verrassende muziek en mijn afgestemde begeleiding, helpen jou om liefdevol te openen zodat jij de essentie van wie je bent weer ervaart. Muziek is belangrijk tijdens deze ceremonie. Langzaam gaan de rustige, serene klanken over in een stevige, opzwepende beat, om jouw ervaring te versterken. De ademsessie zelf is minder intens en diepgaand dan een transformerende ademsessie. Toch is het goed om je er bewust van te zijn dat je ook even (misschien) lastige dingen kunt tegenkomen zoals: emoties, weerstand, fysieke- en mentale onrust. De muziek zal je triggeren, je adem de trillingsfrequentie verhogen en zo eventuele blokkades los maken om mee te geven aan de stroom. Je kunt van alles gaan voelen en terwijl jij doorademt, begeleidt ik je hier doorheen, naar een plek van Love, Joy & Light. Om je daar weer te herinneren wie je bent en wat je wilt in het leven.
De combinatie met de Sacred Heart bonbon met microdosering truffel, verdiept jouw ervaring op een subtiele manier, zonder dat je zult ‘trippen’ en versterkt het gevoel van gelukzaligheid.

Wat je kunt ervaren:

  • Een gevoel van (zelf)liefde
  • Meer verbinding met jezelf en je intuïtie
  • Energie
  • Innerlijke rust en vrede
  • Een gevoel van gelukzaligheid
  • Love, Joy & Light

Ervaringen van anderen:
“Wat een magische en diepgaande ervaring!
Bij elke ronde voelde ik hoe de energie klom, afgestemd, precies goed, precies genoeg. De JOY, zo voelbaar voorbij de lagen waar ik doorheen mocht. Het was een dans van en met alles wat er in je zit”!

“Wat een cadeautje was dit! Zachte begeleiding met veel ruimte voor eigen tempo. Wat komt, dat komt en mag in zachtheid gevoeld”.
“Source energy flowing through me”!

Over de bonbon (optie)

De 100% cacao bonbon bevat een microdosering truffel. Dit zijn beide plantmedicijnen en super gezond. Ze openen je hart en helpen je om te verzachten en om te zakken in jezelf.
De psychedelica truffel zorgt voor nieuwe verbindingen in de hersenen waardoor we een ander perspectief vormen over situaties: zelfkritiek verdwijnt, je word milder of vriendelijker. Of je ervaart meer rust in het hoofd en gevoelens worden een betrouwbare richtingaanwijzer. Het zijn mooie en natuurlijke middelen om jouw ervaring op een zachte wijze te verdiepen. De intentie is niet om te gaan trippen. Microdoseren met truffel is een veilige manier om een positieve levenshouding te versterken. 100%Cacao werkt naast dat het supergezond ook heel aardend.
We gebruiken een hele lage dosering truffel. Je zult dus volledig bij bewustzijn blijven en niet ‘trippen’. Je kunt na afloop dan ook weer gewoon veilig met de auto of de fiets naar huis. Aan het einde drinken we een kopje thee met een gezonde snack, zodat je niet gelijk vanuit je meditatieve roes weer de drukke wereld in hoeft!

De bonbon met microdosering is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met psychische aandoeningen.

Voorbereiding en kosten

Kies je voor de ceremonie met bonbon, dan is het zéér belangrijk dat je nuchter blijft of dat je 3 uur van tevoren voor het laatst iets lichts eet.
– Drink op de dag zelf  ‘s morgens geen of max 1 kopje koffie, (kruiden)thee zonder suiker of honing en water zijn prima.
– Eet de dag ervoor geen vlees en drink geen alcohol voor een optimale ervaring.
Maar ook als je niet voor de bonbon kiest dan is het prettig als je zorgt voor een zo zuiver mogelijk lichaam.

Verder is het ook belangrijk dat je zo comfortabel mogelijk bent, dus neem evt. een eigen dekentje mee en zorg voor warme kleding en sokken. Diepe ontspanning zorgt ervoor dat je afkoelt, dus een eigen dekentje naast wat al aanwezig is in de studio is echt nodig.

De kosten bedragen €65,00 inclusief de bonbon, €60,00 exclusief de bonbon.
Ben je lid van HoliBody (dus alleen als je een abonnement hebt), dan krijg je een korting en betaal je €60,00 inclusief de bonbon, €55,00 exclusief de bonbon. 10-Rittenkaarten en actie deals vallen niet onder abonnement.

De bonbon kost normaal gesproken €10,- p.st. en wordt alleen met 50% aangeboden bij vooraf bestellen en aanmelden voor deze ceremonie. De gehele beleving duurt ongeveer 2,5 uur, inclusief de afsluiting met een kopje thee en iets lekkers.

Je kunt je aanmelden via deze link. Er geldt een minimum aantal van 8 en een maximum van 12 deelnemers. Een aantal dagen voor de ceremony ontvang je een mail met verdere informatie. Check evt je spam!

Datum: zondag 21 mei
Tijd: 14:30 tot 17:00
Kosten: €55,00 – €65,00, afhankelijk van of je HoliBody Member bent en of je de bonbon neemt.

Op deze ceremonie zijn de algemene voorwaarden voor workshops van toepassing .