Opleiding Ademcoaching

Opleiding Ademcoaching

Datum/Tijd
Date(s) - 28/08/2021 - 03/09/2021
Hele dagAdemcoach worden

Ook dit jaar zal ik Anke Verstappen weer ondersteunen tijdens de Ademcoach opleiding.

Deze prachtige opleiding heb ik zelf 2 jaar geleden gevolgd. Ademcoaching heeft mij niet meer los gelaten en is nu een belangrijk deel van mijn werk. Zelf heb ik de opleiding als diepgaand en waardevol ervaren. Ik heb veel geleerd over Ademwerk, Coaching en mezelf. Met heel veel toewijding sta ik naast Anke om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met Transformerend Ademen. En met heel veel liefde begeleid ik jou om de beste Ademcoach te worden.

 

WAT HOUDT ADEMCOACH VAN TRANSFORMERENDE ADEMSESSIES IN?

Als ademcoach begeleid je iemand in een ademsessie; een krachtige, natuurlijke en helende manier om iemand te bevrijden van stress en te revitaliseren.

Er zijn vele technieken van ademen met hun verschillende uitwerkingen en doel. Zo noem ik als voorbeeld de ujjayi breath om adem en beweging af te stemmen tijdens de yoga, de Wim Hof methode om je immuunsysteem te versterken en de vuuradem om energie op te wekken. Een zanger of blazer gebruikt weer een andere specifieke techniek van ademen. Alle bewuste vormen van ademen kunnen waardevol zijn en bijdragen aan een persoonlijk doel.

 

In deze opleiding tot transformerend Ademcoach leer je om iemand te begeleiden in een diepgaande, transformerende ademsessie. Het doel van deze ademsessie is:

  • transformeren van ‘oud zeer’ dat opgeslagen is op celniveau en de huidige levensenergie blokkeert. Op emotioneel, mentaal, lichamelijk en spiritueel niveau.
  • vitaliseren; vol en vrij ademen geeft een enorme energieboost aan je lichaam. Alle organen worden voorzien van veel meer zuurstof. Gezond zijn en blijven.
  • een natuurlijk ademhalingspatroon van vol en vrij ademen opnieuw integreren. Door alles wat we mee hebben gemaakt in het leven ademen we niet voluit. Vol en vrij ademen = vol en vrij leven. Je potentie leven en dóór blijven ademen bij tegenslagen (niet opnieuw trauma vastzetten).

 

VOOR WIE

✓ Je hebt zelf al hebben ervaren hoe krachtig een ademsessie is. Je erkent het belang transformerend ademwerk en wilt jezelf te ontwikkelen als ademcoach.

✓ Je hebt zelf een verlangen naar essentie en innerlijke vrij zijn, en je wilt dat ook graag leren doorgeven aan anderen. Je staat open om je eigen innerlijke proces een boost te geven.

✓ Je werkt al met mensen (coach, therapeut, yogateacher) en je wilt transformerende ademsessies gebruiken als uitbreiding van je huidige tools in je werk

KLIK HIER VOOR EEN GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING VAN DE OPLEIDING


Maximaal 6 deelnemers.

Anke werkt bewust met een kleine groep om jouw persoonlijk proces optimaal te kunnen ondersteunen. Dit doet ze samen met mij; Bea Stigter van BE Academy.

Aan jouw deelname gaat een persoonlijk gesprek met ademsessie met Anke vooraf. Dit is een onderdeel en begin van jouw proces en opleiding Ademcoaching.

 

Voel jij een JA voor deze Ademopleiding?

 

Wij kijken naar je uit!

Gun jij jezelf deze Ademopleiding met persoonlijke verdiepingsreis?
Reserveer dan snel jouw plek ivm beperkt aantal deelnemers.
(De eerste aanmelding zijn al binnen!)