HoliRetreat – The Holistic Detox edition

HoliRetreat - The Holistic Detox edition

Datum/Tijd
Date(s) - 19/11/2023
10:00 - 17:00

Locatie
House of MeaningEindelijk is het zover: de eerste HoliRetreat! En dit is er niet gelijk zo maar eentje. In deze eendaagse retreat (women only!) draait het namelijk allemaal om ontgiften, in de breedste zin van het woord. Angela, Bea en Marjolein helpen, motiveren en inspireren je om op fysiek, mentaal, emotioneel én energetisch niveau dát los te laten wat jou niet meer dient. Het is een dag die volledig in het teken van Self-care en dus in het teken van JOU staat. Gun jezelf dit cadeau, jouw ‘HoliBody’ zal je dankbaar zijn.

Wat kun je verwachten van deze HoliRetreat?

November is de perfecte maand om een holistische detox te doen, want de herfst is een periode van naar binnen keren, introspectie en leren
loslaten van oude (ongezonde) patronen en gewoontes. En dat is precies wat we op deze dag gaan doen. D.m.v. yoga, dynamische beweging, ademhaling, meditatie, massage en nog veel meer reinigen we
‘Body, Mind & Soul’. Maar wel op een zachte en liefdevolle manier. Je wordt helemaal in de watten gelegd en je kan deze dag dan ook echt als een luxe wellness treat voor jezelf zien. En dit ook nog eens op een hele bijzondere en mooie locatie in Hilversum.

 


Wat je allemaal gaat ontvangen en ervaren:

  • Verschillende soorten lessen, Yoga, Sculpt, Yoga Nidra en meer. Van heel ontspannend, tot lekker actief (all level).
  • Supergezond, luxe en biologisch eten (vegan), passend bij de detox. Ontbijt, lunch en snack, verzorgd door een holistische cateraar.
  • Informatie over holistisch reinigen en loslaten van ongezonde gewoontes, plus tips over hoe dat zelf in de praktijk te brengen.
  • Praktische informatie (vooraf) over hoe je je kunt voorbereiden op deze dag voor een optimaal resultaat.
  • En ook hoe af te sluiten ’s avonds thuis en hoe verder de week erna te beleven, om zo lang mogelijk profijt van deze dag te hebben.
  • De mogelijkheid om voorafgaand aan de retreat zelf al een detoxweek te doen (lees hieronder meer).
  • En nog veel meer extra’s om jou een héérlijke dag te bezorgen. Maar die houden we nog even geheim 😉


Hoe je deze eendaagse detox tot een hele week kunt uitbreiden

Deze dag gaat je al heel veel brengen voor je algehele gezondheid. Maar mocht je echt ‘all the way’ willen gaan, dan kun je voor een kleine meerprijs, voorafgaand aan de HoliRetreat, ook de @homedetox doen. Je ontvangt dan voor zes dagen recepten (ontbijt, lunch, diner en snack), tips en een boodschappenlijst om, met name je fysieke lijf, een ontgiftende boost te geven. Doordat je dan al zes dagen vrij bent van toxische voedingstoffen én daarvoor in de plaats superveel ontgiftende voedingsmiddelen hebt gegeten, zul je nog meer baat hebben bij de HoliRetreat.

Een aanrader, maar niet per se een must. Het heeft alleen zin deze hele week te doen, als je daar ook de tijd voor kunt nemen. Je kunt gewoon blijven werken, maar bijv. sociale afspraken en etentjes wil je liever niet in die week hebben. Ook hier gaat het weer om naar binnen keren en even wat meer afstand doen van de buitenwereld.

Praktische informatie

In principe is dit retreat voor iedereen geschikt (wel alleen voor vrouwen) en hoef je geen ervaring te hebben met Yoga of andersoortige beweging. Mocht je fysieke (of mentale) klachten hebben en niet zeker weten of het iets voor je is, stuur dan even een mailtje naar info@holibody.nl of vraag het aan Bea, Marjolein of Angela in de studio.

Datum & tijd:

Zondag 19 november van 10.00 tot 17.00 uur

Locatie:

HOM, House of Meaning, Bergweg 6, Hilversum

 

Prijzen en aanmelden:

Earlybird (t/m 8 oktober): € 155,- voor HoliBody leden (light of unlimited membership), € 166,- voor niet-leden

Regular (na 8 oktober): € 177,- voor HoliBody leden (light of unlimited membership), € 188,- voor niet-leden

Wil je ook de @homedetox doen? Dan betaal je slechts € 22,- extra voor het weekpakket (vermeld dit dan bij je aanmelding)

Stuur een mail naar info@holibody.nl om je aan te melden. Je ontvangt dan een betaalverzoek. Na betaling is je plek gereserveerd.

Er zijn slechts 20 plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang met aanmelden…