‘Loslaten wat je belemmert’, groep ademsessie

'Loslaten wat je belemmert', groep ademsessie

Datum/Tijd
Date(s) - 16/11/2021
19:30 - 22:00NEEM CONTACT OP OM BESCHIKBAARHEID TE CHECKEN!

De intentie van deze ademsessie is om los te laten wat jou belemmert zodat er ruimte komt om te ontvangen waar je naar verlangt.

Voor sommige mensen is een groep ademsessie een prettige manier om kennis te maken met ademwerk, voor anderen een fijne afwisseling
met individuele sessies. Hier werkt namelijk de energie van de groep mee. De ander kan jou raken en stimuleren door zijn of haar proces en het voelt ‘gedragen’ in een groep.

‘Loslaten wat je belemmert’

Na het aankomen en een korte uitleg van de ademsessie, laten we je contact maken met je verlangen. De verbonden adem, mooie klanken/muziek, heerlijke essentiële oliën en liefdevolle begeleiding en aanrakingen, nemen je mee op innerlijke reis door diepere bewustzijnslagen!
De ademstroom brengt je energiestroom weer op gang en door diep onderin je buik te ademen ga je voelen. Onderdrukte emoties zoals boosheid, verdriet en angst kunnen alsnog doorleefd worden en negatieve overtuigingen omgezet. Op deze manier kun jij loslaten wat jouw verlangen (nog) in de weg staat.
Je lichaam op deze manier opschonen van blokkades, stress en spanning, levert een gevoel van ruimte, verlichting en innerlijke rust op. Er ontstaat toegang tot je onderbewuste. Door de verbinding met jeZelf, kun je waardevolle boodschappen en inzichten ontvangen.
De hoeveelheid zuurstof zorgt voor meer energie en stimuleert het zelfhelende vermogen. Een ademsessie is een enorme boost voor je immuunsysteem.

Aanmelden

€45,00 p.p.
Meld je aan door jouw plek te reserveren via deze betaallink

Over ons

Inge Smits – De Zenschuur  en ik, Bea Stigter – BE Academy, hebben samen de opleiding tot ademcoach gevolgd en zijn naast collega’s ook vriendinnen.

Over de locatie

De Zenschuur in Poppel, op de grens tussen Nederland en België.
Nieuwkerk 17
2382 Poppel
Belgie

De Zenschuur is een prachtige, warme ruimte. Een plek die uitnodigt om (jezelf) te “zijn”. De serene sfeer en de hoge energie maakt het een fijne plek om te verbinden; met jezelf, anderen en de natuur. Deze fijne locatie ligt in een bosrijke omgeving op Landgoed Nieuwkerk op de grens van Nederland en België. De ruimte heeft veel ramen, waardoor je je zelfs binnen, een beetje buiten waant.

We ontmoeten je graag!

Liefs,

Inge & Bea