Breathe & embody your light

Breathe & embody your light

Datum/Tijd
Date(s) - 04/03/2023
14:30 - 17:00

Locatie
Bij: Yoga in de tuin, Emmaweg 86, KortenhoefI’m so excited and I just can’t hide it!”


Zaterdag 4 maart kom ik naar buiten met waar ik met zoveel liefde aan heb gewerkt, een 
magische ceremonie.

Breathwork & Microdosing vormen een mooie combinatie en ik heb me de afgelopen maanden verdiept in verschillende soorten Breathwork in combinatie met Micrososing. Door deze ervaringen en een beetje van Maggi (mijn eigen wijsheid), is een magische ceremonie ontstaan met Breath, Cacao & Microdosing:

‘Breathe & embody your light’

Een ademsessie in combinatie met de Sacred Heart bonbon met microdosering truffel. Verrassende muziek en mijn afgestemde begeleiding, helpen jou om liefdevol te openen, zodat jij pure joy kunt ervaren. Dat wat jij in essentie bent.
In deze ceremonie neem ik je mee op een reis, zonder dat je zult ‘trippen’. Lift mee op de energie van de groep en kom thuis bij jezelf.

Naast Adem & Micodosing is ook muziek belangrijk tijdens deze ceremonie. Langzaam gaan de rustige, serene klanken over in een stevige, opzwepende beat. Dit zal jouw ervaring nog meer versterken. Je kunt van alles gaan voelen, even het donker ervaren en terwijl jij doorademt, begeleid ik je hier doorheen, naar een plek van Love, Joy & Light. Om je daar weer te herinneren wie je bent en wat je wilt in het leven.

Wat je kunt ervaren:

  • Een gevoel van (zelf)liefde
  • Meer verbinding met jezelf en je intuïtie
  • Energie
  • Innerlijke rust
  • Een gevoel van gelukzaligheid
  • Dat jij licht bent!

Joy is a magnetic force, cultivate it!

Ervaringen van anderen:
“Wat een magische en diepgaande ervaring!
Bij elke ronde voelde ik hoe de energie klom, afgestemd, precies goed, precies genoeg. De JOY, zo voelbaar voorbij de lagen waar ik doorheen mocht. Jouw energie past zo goed hierbij Bea, stralend! Het was een dans van en met alles wat er in je zit”!

“Wat een cadeautje was dit! Zachte begeleiding met veel ruimte voor eigen tempo. Wat komt, dat komt en mag in zachtheid gevoeld”.
“Source energy flowing through me”!

Datum: zaterdag 4 maart
Tijd: 14:30 tot 17:00
Kosten: €69,-

Meld je aan via deze betaallink en reserveer jouw plek.
Je ontvangt een aantal dagen voor de ceremony een mail met verdere informatie. Check evt je spam!

Adres: Yoga in de tuin
Emmaweg 86
Kortenhoef (vlakbij Hilversum)

Verscholen achter een hoge heg kom je via een klein paadje bij Yoga in de Tuin.
In het midden van de besloten tuin ligt de locatie, omringd door hoge bomen. Een plek met een ‘wow factor‘ en waar je je gelijk thuis voelt.