Breathe & embody your light

Breathe & embody your light

Datum/Tijd
Date(s) - 12/11/2023
14:30 - 17:00

Locatie
Bij: Yoga in de tuin, Emmaweg 86, KortenhoefZondag 12 november begeleid ik weer deze magische Love, Joy & Light ceremonie.

Een magische ceremonie door de combinatie van Breathwork & Microdosing. Ontstaan vanuit pure joy, liefde voor plantmedicijnen en mijn eigen waardevolle persoonlijk proces in het embodyen van mijn eigen licht:

‘Breathe & embody your light’

Een ademsessie in combinatie met de Sacred Heart bonbon met microdosering truffel, verrassende muziek en mijn afgestemde begeleiding, helpen jou om liefdevol te openen, zodat jij pure joy kunt ervaren. Dat wat jij in essentie bent.
In deze ceremonie neem ik je mee op een innerlijke reis, zonder dat je zult ‘trippen’. Lift mee op de energie van de groep en kom thuis bij jezelf.

Naast Adem & Micodosing is ook muziek belangrijk tijdens deze ceremonie. Langzaam gaan de rustige, serene klanken over in een stevige, opzwepende beat. Dit zal jouw ervaring nog meer versterken. Je kunt van alles gaan voelen, even het donker ervaren en terwijl jij doorademt, begeleid ik je hier doorheen, naar een plek van Love, Joy & Light. Om je daar weer te herinneren wie je bent en wat je wilt in het leven.

Wat je kunt ervaren:

  • Een gevoel van (zelf)liefde
  • Meer verbinding met jezelf en je intuïtie
  • Energie
  • Innerlijke rust
  • Een gevoel van gelukzaligheid
  • Dat jij licht bent!

Joy is a magnetic force, cultivate it!

Ervaringen van anderen:

“Mijn eigen licht belichamen, is precies wat ik ervoer. Wat een energie !! Ook de dagen erna. Geaard, krachtig, verbonden, in flow.
Bea, ik vind jou een krachtige begeleider en spaceholder. Je weet precies wat je doet en voelt heel goed aan wat ieder nodig heeft. Dat maakt het ook heel veilig waardoor ik mezelf echt kon openen. Vakwerk zou een man zeggen 😉. Tot de volgende keer”.

“Wat een magische en diepgaande ervaring!
Bij elke ronde voelde ik hoe de energie klom, afgestemd, precies goed, precies genoeg. De JOY, zo voelbaar voorbij de lagen waar ik doorheen mocht. Jouw energie past zo goed hierbij Bea, stralend! Het was een dans van en met alles wat er in je zit”

“Source energy flowing through me”!

Meld je aan via deze betaallink en reserveer jouw plek.
Je ontvangt een aantal dagen voor de ceremony een mail met verdere informatie. Check evt je spam!

Datum: zondag 12 november
Tijd: 14:30 tot 17:00
Kosten: €69,-
Aanmelden
Minimaal aantal deelnemers is 5.

Adres: Yoga in de tuin
Emmaweg 86
Kortenhoef (vlakbij Hilversum)

Verscholen achter een hoge heg kom je via een klein paadje bij Yoga in de Tuin.
In het midden van de besloten tuin ligt de locatie, omringd door hoge bomen. Een plek met een ‘wow factor‘ en waar je je gelijk thuis voelt.

BELANGRIJK is jouw voorbereiding:
– Het is zéér belangrijk dat je 3 uur van tevoren voor het laatst iets lichts eet.
– Drink op de dag van de ceremonie ‘s morgens geen of max 1 kopje koffie, (kruiden)thee zonder suiker of honing en water zijn prima.
– Eet de dag voor de ceremonie geen vlees en drink geen alcohol voor een optimale ervaring.