Ademen – ‘Your true colours’ (groep ademsessie)

Ademen - 'Your true colours' (groep ademsessie)

Datum/Tijd
Date(s) - 17/05/2024
19:30 - 21:30

Locatie
House of VitalityVerlang jij ernaar om helemaal jezelf te kunnen zijn?
Wil jij stappen zetten in het accepteren en omarmen van jezelf?
Zou jij vrijer willen zijn in jezelf uiten, je laten zien en horen?
En wil jij jezelf bevrijden van angst voor oordeel of andere belemmeringen?

Kom dan verbonden ademen en laat jou eigen adem je hierbij helpen!

Door transformerend ademen maak je op een diepe laag verbinding met jezelf, waar je naar verlangt en wat jouw verlangen belemmerd. Daar waar woorden niet komen, komt de adem wel. Tijdens deze groep ademsessie zet je stappen in het bevrijden van wie je ten diepste bent. Om op te ruimen wat niet authentiek is en ruimte te maken voor wie je echt bent. Zodat jij jouw prachtige en unieke zelf weer laat zien. De groep is klein, max 6 personen en de groepsenergie stimuleert jouw proces. Er is minder individuele begeleiding maar het voelt alsof je ‘gedragen’ wordt door de groep.

Hoe ziet de avond eruit?
We nemen de tijd om rustig aan te komen, zodat jij je helemaal op je gemak voelt. Ik leg kort iets uit over de ademsessie en wat je kunt verwachten. We beginnen de sessie met Yoga Nidra (meditatie), zodat je vanuit ontspanning contact maakt met jezelf. Vanuit daar beginnen we te ademen om langzaam verder te openen om meer (adem)ruimte voor jou te creëren. Dit gebeurt vanzelf als jij je aan dit proces overgeeft. Laat je lichaam je de weg wijzen. Daar waar je hoofd het niet meer weet, weet je lichaam het namelijk wel.

De ademtechniek:
Tijdens de ademsessie breng ik je terug naar je natuurlijke ademhaling; een open, verbonden ademhaling. Door bewust zonder pauze, dieper en voller te ademen wordt je systeem geprikkeld. Hierdoor wordt wat opgeslagen ligt in jouw lichaam, wat door de mind is vergeten, op een zachte manier aangeraakt, zodat het je lichaam kan verlaten en het weer kan gaan stromen. Je eigen adem is een krachtig instrument om los te laten wat je belemmert zodat er meer ruimte ontstaat wie je echt bent, jouw intentie en waar je naar verlangt.

Ervaringen van deelnemers na de vorige groep ademsessie:
Het was een fijne en bijzondere ervaring. De hele week al voel ik wat de sessie allemaal heeft losgemaakt. Het was werkelijk  transformerend! Dus diepe dankjewel 🙂 “.

“Ik heb de ademsessie als heel bijzonder en fijn ervaren. Ik vind het altijd heel moeilijk om me over te geven aan dingen die buiten mijn comfortzone liggen, maar toen ik dat eenmaal had gedaan kwam er ook van alles los. Ik wil heel graag nog een keer zo’n sessie doen”.

Er is een krachtige verbinding tussen lichaam en mind. Ons lichaam onthoudt, weet en ziet wat onze mind liever vergeet. Doormiddel van ademen herstellen we deze verbinding en zo kunnen we bij de opgeslagen ‘oude herinneringen’ komen die ons bewust of onbewust beperken.

Kosten:  €59,00

Aanmelden via de betaallink
De betaling is tevens jouw reservering. Je ontvangt een aantal dagen van tevoren een mail met aanvullende informatie.

Praktische informatie:
Je kunt behoorlijk afkoelen, zelfs als het warm is in de ruimte. Zorg dus naast dat je makkelijk zittende kleding aandoet, ook voor dikke sokken en neem je eigen warme dekentje + badlaken (voor op de yogamat) mee. Yogamat, kussens en bolster zijn aanwezig.

Vrijdag 17 mei van: 19.30 uur – 21.30 uur
De deur gaat open om 19.15 uur. Is de deur open, dan mag je rechtdoor de gang inlopen. De ruimte is aan het einde van de gang. De deur gaat weer op slot, dus wees op tijd.

Locatie:
House of Vitality

Melkpad 2
1217 KC Hilversum

Je vindt House of Vitality in hartje Hilversum, midden in de groene regio ’t Gooi, en goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer (dichtbij het station) en de auto (betaald parkeren).

Ik kijk er enorm naar uit om je hier te ontmoeten en om er met elkaar een mooie avond van te maken.

Warme groet,
Bea