Ademen – ‘Ruimte maken’ (groep ademsessie) – VOL

Ademen - 'Ruimte maken' (groep ademsessie) - VOL

Datum/Tijd
Date(s) - 08/03/2024
19:30 - 21:30

Locatie
House of VitalityAANMELDEN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK!

“Er is een krachtige verbinding tussen lichaam en mind. Ons lichaam onthoudt, weet en ziet wat onze mind liever vergeet. Ademen herstelt deze verbinding en zo kunnen we bij de opgeslagen ‘oude herinneringen’ komen die ons bewust of onbewust beperken”. 

Door transformerend ademen maak je op een diepe laag verbinding met jezelf, waar je naar verlangd en dat wat jouw verlangen belemmerd. Daar waar woorden niet komen, komt de adem wel. Deze avond gaan we de adem gebruiken om als een heerlijke frisse wind door ons hele lijf te laten gaan. Om op te ruimen, ruimte te maken en er nieuw leven in te blazen. De groep is klein, max 6 personen en de groepsenergie stimuleert jouw proces. Er is minder individuele begeleiding maar het voelt alsof je ‘gedragen’ wordt door de groep.

Wil jij letterlijk meer ruimte ervaren in je lijf? Of wil je ruimte maken voor jezelf en wat jij belangrijk vindt? Kom dan verbonden ademen en laat jou eigen adem je hierbij helpen.

Hoe ziet de avond eruit?
We nemen de tijd om rustig aan te komen, zodat jij je helemaal op je gemak voelt. Ik leg kort iets uit over de ademsessie en wat je kunt verwachten.
We beginnen de sessie met Yoga Nidra (meditatie), zodat je vanuit ontspanning contact maakt met jezelf. Vanuit daar beginnen we te ademen om langzaam verder te openen om meer (adem)ruimte voor jou te creëren. Dit gebeurt vanzelf als jij je aan dit proces overgeeft. Laat je lichaam je de weg wijzen. Daar waar je hoofd het niet meer weet, weet je lichaam het namelijk wel.

De ademtechniek
Tijdens de ademsessie breng ik je terug naar je natuurlijke ademhaling; een open, verbonden ademhaling. Door bewust zonder pauze, dieper en voller te ademen wordt je systeem geprikkeld. Hierdoor wordt wat opgeslagen ligt in jouw lichaam, wat door de mind is vergeten, op een zachte manier aangeraakt, zodat het je lichaam kan verlaten en het weer kan gaan stromen. Je eigen adem is een krachtig instrument om los te laten wat je belemmert zodat er meer ruimte ontstaat wie je echt bent, jouw intentie en waar je naar verlangt.

Aanmelden via de betaallink 
De betaling is tevens jouw reservering.

Kosten:  €59,00

Praktische informatie:
Je kunt behoorlijk afkoelen, zelfs als het warm is in de ruimte. Zorg dus naast dat je makkelijk zittende kleding aandoet, ook voor dikke sokken en neem je eigen warme dekentje + badlaken (voor op de yogamat) mee. Yogamat, kussens en bolster zijn aanwezig.

Locatie:
House of Vitality

Melkpad 2
1217 KC Hilversum

Je vindt House of Vitality in hartje Hilversum, midden in de groene regio ’t Gooi, en goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer (dichtbij het station) en de auto (betaald parkeren).

Van: 19.30 uur – 21.30 uur
De deur gaat open om 19.15 uur. Is de deur open, dan mag je rechtdoor de gang inlopen. De ruimte is aan het einde van de gang. De deur gaat weer op slot, dus wees op tijd.

Ik kijk er enorm naar uit om je hier te ontmoeten en om er met elkaar een mooie avond van te maken.

Warme groet,
Bea