Ademen, een nieuw begin – VOL

Ademen, een nieuw begin - VOL

Datum/Tijd
Date(s) - 04/01/2024
19:30 - 21:30

Locatie
House of Vitality“Er is een krachtige verbinding tussen lichaam en mind. Ons lichaam onthoudt, weet en ziet wat onze mind liever vergeet. Doormiddel van ademen kunnen we deze met elkaar laten communiceren. Wil jij, met inzicht en intentie, het nieuwe jaar beginnen? Kom dan verbonden ademen en blaas jouw intentie leven in”!

Het begin van een nieuw jaar is het moment om te reflecteren en nieuwe intenties te zetten. Door transformerend ademen maak je op een diepe laag verbinding met jouw verlangen en wat jou hierin belemmert. Deze ademsessie helpt jou om het nieuwe jaar krachtig te beginnen. De groep is klein, max 6 personen en de groepsenergie stimuleert jouw proces. Er is minder individuele begeleiding maar het voelt alsof je ‘gedragen’ wordt door de groep.

Hoe ziet de avond eruit?
We nemen de tijd om rustig aan te komen, zodat jij je helemaal op je gemak voelt. Ik leg kort iets uit over de ademsessie en wat je kunt verwachten.
We beginnen de sessie met Yoga Nidra (meditatie), zodat je vanuit ontspanning contact maakt met jezelf en waar je naar verlangt. Dan gaan we ademen om zacht verder te openen en ruimte te maken voor jouw intentie van 2024. Laat je lichaam je de weg wijzen. Daar waar je hoofd het niet meer weet, weet je lichaam het namelijk wel.


De ademtechniek
Tijdens de ademsessie breng ik je terug naar je natuurlijke ademhaling; een open, verbonden ademhaling. Door bewust zonder pauze, dieper en voller te ademen wordt je systeem geprikkeld. Hierdoor wordt wat opgeslagen ligt in jouw lichaam, wat door de mind is vergeten, op een zachte manier aangeraakt, zodat het je lichaam kan verlaten en het weer kan gaan stromen. Je eigen adem is een krachtig instrument om los te laten wat je belemmert zodat er meer ruimte ontstaat wie je echt bent, jouw intentie en waar je naar verlangt.

Aanmelden via de betaallink
De betaling is tevens jouw reservering.

Kosten:  €59,00

Praktische informatie:
Je kunt behoorlijk afkoelen, zelfs als het warm is in de ruimte. Zorg dus naast dat je makkelijk zittende kleding aandoet, ook voor dikke sokken en neem je eigen warme dekentje + badlaken (voor op de yogamat) mee. Yogamat, kussens en bolster zijn aanwezig.

Locatie:
House of Vitality

Melkpad 2
1217 KC Hilversum

Je vindt House of Vitality in hartje Hilversum, midden in de groene regio ’t Gooi, en goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer (dichtbij het station) en de auto (betaald parkeren).

Van: 19.30 uur – 21.30 uur
De deur gaat open om 19.15 uur. Is de deur open, dan mag je rechtdoor de gang inlopen. De ruimte is aan het einde van de gang. De deur gaat weer op slot, dus wees op tijd.

Ik kijk er enorm naar uit om je hier te ontmoeten en om er met elkaar een mooie avond van te maken.

Lieve groet,

Bea