Ademcirkel

Datum/Tijd
Date(s) - 31/01/2020
19:30 - 21:30Hello BEAutiful,

Ik wil je graag uitnodigen voor een ademcirkel.

Natuurlijk neem ik ook de etherische olie van doTERRA mee en beloof ik je dat ik mijn alles zal geven, om er een waardevolle avond van te maken 🙏🏼❤️✨

Wat is een Ademcirkel?

Een ademcirkel is een ademsessie in een kleine groep ipv met individuele begeleiding.
Voor sommige mensen is dit een prettige manier om kennis te maken met ademwerk, voor anderen een fijne afwisseling met 1 op 1 sessies. Ademen in een groep is een mooie manier om je te verbinden met jezelf, omdat een ander ook iets in jou raakt, waarmee je vervolgens mag ‘werken’. Bij ademen in een groep draag je elkaar.

Verbonden ademen

Ik leer je verbonden ademen. Een techniek die je dus ook mee naar huis neemt en dus zelf ook toe kunt passen als je daar behoefte aan hebt.
Bij een verbonden ademhaling zit er geen pauze tussen de inademing en de uitademing en andersom. Deze ademhaling is ook diep en vol.
Door de extra zuurstof komt je energiestroom weer op gang en worden blokkades in je lichaam duidelijk. Door letterlijk ‘lucht’ te geven aan wat er zich in je lichaam heeft vastgezet, ontstaat er direct meer ruimte. Zo kun je lichamelijke, emotionele en mentale blokkades blijvend transformeren tijdens de sessie.

Je ademhalingspatroon weerspiegelt hoe je je voelt en hoe je leeft. Door vol en vrij te ademen kun je ook vol en vrij leven, hoe mooi is dat!

Het is een hele fysieke methode en dus ook heel geschikt voor mensen die veel ‘in het hoofd zitten’. Je mag echt vertrouwen op het zelfhelende vermogen van je lichaam.
Een ademsessie verruimt ook je bewustzijn en kan je mooie inzichten geven.

Een ademsessie in het kort:

💫Voor meer energie
💫Voor meer ruimte
💫Voor meer lucht
💫Voor meer bewustzijn
💫Voor verbinding met jezelf
💫Om blokkades op te ruimen

31-01-2020, van 19.30 – 21.30 uur

Waar:                    Emmaweg 86, Kortenhoef
Kosten:                  € 40,00

Aanmelden:
📩 mail:                info@beacademy.nl
☎️ app of sms:     0652602279

❤️ Ik begeleid je met liefde ❤️

Bea