Yoga Nidra & Adem – de reis naar ontspanning – VOL

Yoga Nidra & Adem - de reis naar ontspanning - VOL

Datum/Tijd
Date(s) - 25/01/2024
19:30 - 21:00

Locatie
House of Vitality=> Er is nog 1 plek beschikbaar voor iemand die iemand die 5 avonden aan wil sluiten. De data zijn:22/2, 21/3, 18/4, 23/5 en 20/6. Aanmelden voor de serie van 5 avonden is alleen nog mogelijk va 22/2. Voor het aanmelden van een losse sessie, kan je je aanmelden voor de wachtlijst. Mocht er een plekje vrijkomen, dan is deze alsnog voor jou. Stuur hiervoor een berichtje via WhatsApp aan Bea: 06 52602279. Vermeld hierin ook de datum waarvoor je aanmeldt.

“Gedurende 6 avonden neem ik je mee op een herstellende en ontspannende reis in jezelf, door je te laten ervaren hoe je de adem – en Yoga Nidra kunt inzetten voor een gevoel van well-being. Dus kom! En laat je lekker zakken in dit warme bad, waar alles van jou welkom is”. 

– Sommige deuren gaan alleen van binnenuit open, via het lichaam. Adem is een zachte manier om die deuren te openen –

Wat ik tegenkom is dat veel mensen moeite hebben met ontspannen. Het leven speelt zich vaak onbewust af in het hoofd; er zijn zoveel prikkels te verwerken…, zoveel gedachten…, zoveel to do’s, elke dag weer. En we gaan maar door en nemen te weinig- of zelfs geen tijd om te herstellen. Totdat het lichaam zegt: STOP!
Doordat het leven ons in het hoofd houdt, wordt het lichaam vaak vergeten. En dat is jammer! Er zit namelijk zoveel wijsheid in je lichaam, als je erbij kunt komen. Door bewust te oefenen om in je lichaam te zijn en zo de verbinding met je lichaam te herstellen, gaat er een schatkist aan wijsheid voor je open. Zo kun je de signalen die je lichaam je aangeeft herkennen, waardoor je beter voor jezelf kunt zorgen. Door je lichaamsbewustzijn te vergroten kan je ook opgeslagen spanning in het lichaam voelen en via de adem bewust leren los te laten.

Je hoeft echt niet in the middle off nowhere te wonen of de hele dag te mediteren om te kunnen ontspannen. Het vraagt alleen wat tijd, aandacht en oefening. Geef jezelf hersteltijd! Deze avonden dragen daaraan bij.

Voor wie:
– iedereen die ontspanning kan gebruiken
– mensen die ondersteuning zoeken bij het herstel van o.a. een burn-out
– als je problemen bij het ademen ervaart (hoge adem, kortademigheid, hyperventilatie….)
– mensen die spanning en stress ervaren
– voor jou, als je uit het hoofd en meer in je lichaam wilt komen

Wat we gaan doen:
Je kunt verschillende dingen verwachten;
– een (lichte) ademsessie/ adem oefeningen met uitleg en toepassing
– wat lichte beweging
– een lange yoga nidra

Wat het je brengt:
– steeds diepere ontspanning
– meer verbinding met jezelf
– herstellen van je lichaam
– activeren van het zelfhelende vermogen
– je leert over je adem en hoe je deze als tool kunt gebruiken
– meer energie en flow
– je komt uit je hoofd en in je lijf

Kortom, een heerlijke avond voor jezelf.

Aanmelden via de betaallink:
Aanmelden is niet meer mogelijk helaas. Deze avond zit vol.

Praktische informatie:
Van ontspanning kun je behoorlijk afkoelen, zelfs als het warm is in de ruimte. Zorg dus naast dat je makkelijk zittende kleding aandoet, ook voor dikke sokken en neem je eigen warme dekentje + badlaken (voor op de yogamat) mee. Yogamat, kussens en bolster zijn aanwezig.
Na afloop is er is thee en voldoende tijd om ‘te landen’, voordat je weer naar huis gaat.

Locatie:
House of Vitality

Melkpad 2
1217 KC Hilversum

Je vindt House of Vitality in hartje Hilversum, midden in de groene regio ’t Gooi, en goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer (dichtbij het station) en de auto (betaald parkeren).

Van: 19.30 uur – ca 21.00 uur
De deur gaat open om 19.15 uur. Is de deur open, dan mag je rechtdoor de gang inlopen. De ruimte is aan het einde van de gang. De deur gaat weer op slot, dus wees op tijd.

Ik kijk er enorm naar uit om je hier te ontmoeten en om er met elkaar een heerlijke, ontspannen avond van te maken.

Lieve groet,

Bea