Hello BEAutiful!

Mijn naam is Bea, ik werk als Mindfulness trainer en Ademcoach
bij BE Academy.

Ik help je graag om meer aandacht in je leven te brengen. Wil je meer innerlijke rust? Meer ruimte en helderheid ervaren? Wil je minder last hebben van stress in je dagelijks leven? Neem dan contact met mij op of hou de evenementen in de gaten!

Bea

Ben je nieuwsgierig naar wat Mindfulness voor je kan doen? 

Of…. heb je een 8-weekse gevolgd en zoek je ondersteuning bij het beoefenen? 

Kom dan eens naar een workshop of les in Hilversum, buiten in het bos of op locatie. In deze workshops combineer ik Mindfulness met ademhalingsoefeningen. Een moment om even helemaal op adem te komen.

Ook kun je bij mij terecht voor een privé ademsessie of AromaTouch behandeling met de etherische oliën van dõTERRA.

 

meer informatie

Je goed voelen begint met
goed te voelen.

I am who I want to be.

Mijn missie

Mijn missie is jou te helpen meer aandacht in je leven te brengen. Door je bewustzijn voor wat er is te vergroten en je hiermee te verbinden, treedt er verandering op….. Niet omdat dat het doel is, maar omdat het je de ruimte zal geven om te zijn wie je bent.

Wat anderen zeggen over mij

Ademsessie

“Bea creëert een hele liefde volle veilige bedding, waardoor ik vol overgave kon ademen. Ik kon toelaten wat er op dat moment gevoeld mocht worden in mijn lichaam. Heel lang heb ik de angst gehad om te luisteren naar de signalen van mijn lichaam.

Door het ademen voel ik nu veel meer ruimte, rust en dat alles er mag zijn. Dat voelt heel bevrijdend!  Ik bewonder nu nog meer het zelfhelend vermogen van mijn lichaam. Wat een ongelooflijk mooie inspirerende ervaring”! 

Ontspanning

“Elke maandagochtend gun ik mezelf het cadeau om ‘Just Relax’ bij Bea te volgen. Een uur liefdevolle ontspanning, waarin Bea het zo vormgeeft, dat het me naast ontspanning, altijd een reflectiemoment oplevert. Even stilstaan of juist weer een stapje verder komen in mijn proces.

Een betere start van de week kan ik me niet wensen “.

Ademsessie

“Ik ervaar bij jou die arm zonder oordeel.

De chaos van gedachten, gevoelens en verschillende pijnen die altijd in beweging waren in mijn systeem, de paniekaanvallen…. Ademen heeft me hierbij zo geholpen. Dank je wel voor jouw hulp hierbij Bea”.

Ontspanning

“Just Relax met Bea bij HoliBody – een onmisbaar en prachtig begin van mijn week.

De oefeningen, meditaties en verhalen van Bea ondersteunen me enorm in mijn leven. 

Met de warmte en rust die zij uitstraalt leer ik op een zachte manier voelen wat ik nodig heb en ervaar ik meer kalmte in mijn denken en handelen”.

Ademsessie

“Ik wil je laten weten dat ik de ademsessie als enorm bijzonder heb ervaren. Dankbaar dat het mij eindelijk is gelukt om deze stap te zetten, wat een heerlijk gevoel heeft het me gebracht”.