Hello BEAutiful!

Mijn naam is Bea, ik werk als Mindfulness trainer en Ademcoach
bij BE Academy.

Ik help je graag om meer aandacht in je leven te brengen. Wil je meer innerlijke rust? Meer ruimte en helderheid ervaren? Wil je minder last hebben van stress in je dagelijks leven? Neem dan contact met mij op of hou de evenementen in de gaten!

Bea

Ben je nieuwsgierig naar wat Mindfulness voor je kan doen? 

Of…. heb je een 8-weekse gevolgd en zoek je ondersteuning bij het beoefenen? 

Kom dan eens naar een workshop of les in Hilversum, buiten in het bos of op locatie. In deze workshops combineer ik Mindfulness met ademhalingsoefeningen. Een moment om even helemaal op adem te komen.

Ook kun je bij mij terecht voor een privé ademsessie of AromaTouch behandeling met de etherische oliën van dõTERRA.

 

meer informatie

Je goed voelen begint met
goed te voelen.

I am who I want to be.

Mijn missie

Mijn missie is jou te helpen meer aandacht in je leven te brengen. Door je bewustzijn voor wat er is te vergroten en je hiermee te verbinden, treedt er verandering op….. Niet omdat dat het doel is, maar omdat het je de ruimte zal geven om te zijn wie je bent.

Wat anderen zeggen over mij

Ademsessie


Ïk kijk terug op een heel bijzondere ervaring waarvan ik weet dat het me dichter bij mezelf heeft gebracht. De urgentie om te luisteren naar de wijsheid van mijn lichaam is op een ander niveau bij me binnen gedrongen”.

Ademsessie


Ik zat alweer een tijdje in de overlevingsmodus en wilde weer in contact komen met mijn gevoel, om het er echt te laten zijn. Samen met Bea kwam ik tot de affirmatie van mijn ademsessie; ” ik ben veilig en geborgen bij mezelf “.

Tijdens het ademen viel alles op z’n plek en kon ik eindelijk dingen loslaten die al zo lang weggestopt waren.
Het was een intens mooie ervaring, waarbij ik veel meer compassie voor mezelf heb gekregen.

Ik ben dan ook onwijs dankbaar dat ik dit, door Bea’s goede zorgen, heb mogen ervaren. Ik voel nu meer contact met mezelf en mijn emoties. Ik ben letterlijk omgeschakeld van overleven naar ervaren.

Ademsessie


Vorige week heb ik een transformerende ademsessie bij Bea gedaan, in haar warme, veilige, heerlijk ruikende ruimte in Amersfoort.

Ik heb veel los mogen laten op verschillende levels; in borst, keel en ik heb een bijzondere donkere energie uit mijn baarmoeder kunnen bevrijden. Ik voel mij lichter, meer innerlijke vrede en rust.

Mijn intentie, weer in mijn kracht komen is gelukt, al voelt het meer als een zachte kracht, zoals ik het niet eerder heb ervaren. Het voelt bijna als een emdr ervaring. De herinnering is er, maar niet de beklemmende emoties.

Dankjewel lieve Bea, bij jouw voelt het zo veilig, liefdevol en energetisch kloppend!!

❤️❤️❤️

Ademsessie


Een transformerende ademsessie ontvangen van Bea is een cadeautje voor body, mind & soul 

Vanaf het eerste moment voelde ik me veilig bij Bea. Alles klopte; haar mooie serene ruimte, de muziek, de heerlijke geur maar vooral haar fijne stem en haar liefdevolle uitstraling maakte dat ik me gelijk op mijn gemak voelde.  

Hierdoor kon ik tijdens de sessie al snel bij de kern van mijn blokkade komen.  

Bea begeleidde mij hierin perfect. Het lukte me, juist door haar complete toewijding, om diepe oude pijn en verdriet los te laten. Na het ademen gaf ze me voldoende tijd en ruimte om alles te integreren wat er binnen in mij was getransformeerd. 

Ik voelde me letterlijk en figuurlijk verlicht op een dieper niveau. 

In mijn lichaam voelde ik tintelingen, mijn mind was compleet zen en mijn ziel was verlost van zwaarte! 

Nu al zin in een volgende sessie 

Ademsessie


In mijn meest zware periode heb ik een ademsessie mogen doen bij en met Bea. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik niet nog dieper viel, maar weer wat lucht kreeg.
Inmiddels weer uit het diepe dal. En wat ga ik graag nog vaker met haar op pad!
Bea is meer dan een verrijking in je leven!