Het gaat goed met mij en toch kies ik nu voor meer rust.

 

 

WAAROM?

Het is een combinatie van logisch nadenken, het oppikken van de signalen van mijn lichaam en openstaan voor tekenen van het universum.

 

Ik kijk terug op een zeer intens jaar. Een jaar met veel veranderingen, emoties, afscheid nemen en nieuwe dingen omarmen. Ik heb moeilijke beslissingen genomen die voor grote veranderingen hebben gezorgd, zowel zakelijk als privé. 

En met een blij en rustig hart en een glimlach om mijn mond, kan ik zeggen dat het goed is, nu…

 

 

ENTHOUSIASME 

Vanaf augustus zeg ik al, “als ik straks verhuisd ben eind september, dan ga ik het rustiger aan doen“. En toch heb sinds september naast mijn werk alweer 3 cursussen gevolgd.

 

Ik bruis van de ideeën voor BE Academy. Er zijn plannen voor super mooie samenwerkingen. En ik ben een eigen werkplek aan het manifesteren. Ik voel dat alles mogelijk is.

 

 

BIJ MEZELF 

Ik heb het afgelopen jaar persoonlijk zoveel gehad aan alle tools die ik tot mijn beschikking heb; Mindfulness, Yoga Nidra en natuurlijk het transformerend ademen. 

 

Mijn ochtend- en avondroutine zijn mijn basis van zelfzorg en geven mij weerbaarheid en kracht. Het zorgt voor een kalme onderstroom gedurende de dag. Het brengt en houd me dichtbij mezelf en vanuit hier kan ik er met aandacht en liefde voor een ander zijn. 

 

Ik ervaar elke dag hoe belangrijk het is om te mediteren, yoga Nidra te doen, te wandelen en te journalen.

 

 

EN TOCH 

Toch ga ik nu doen wat ik mezelf al eerder beloofd heb. Ik kies voor meer rust, vertraging en verstilling. Door naast mijn werk meer ruimte te maken in mijn agenda, zodat er plek is voor wat naar de oppervlakte wil komen. Wat gezien, gehoord en gevoeld wil worden. Om goed te voelen of alles een plek heeft gekregen en of ik nog iets nodig heb.

 

 

TROEBEL 

Denk aan een glas met modder of zand. Als je hierin roert dan blijft het water troebel. Als je stopt, dan zakken de deeltjes naar de bodem en wordt het water weer helder.

Omdat, als ik goed voel, er onder het enthousiasme een onderstroom van gejaagdheid is gekomen. Deze herken ik van vroeger en ik heb mezelf beloofd om niet meer zo te leven. 

 

 

DUS 

Ik wacht niet tot ik niet meer door het water heen kan kijken, maar luister naar de eerste signalen.

Ik pak alleen de dingen op die ik nu wil doen. De rest schrijf ik op, zodat ik er straks fris, uitgerust en geïnspireerd mee verder kan.

Ik zoek geen afleiding en laat me zakken in dat wat er is.

 

* Er is zowel zon als schaduw nodig om de bodem van de oceaan te laten glinsteren

 

* Ik kies ervoor om niet mee te gaan in de “ratrace” 

 

* Ik kies voor een leven vanuit flow en laat leven vanuit wilskracht los 

 

 

En jij, lieve jij? Hoe creëer jij rust voor jezelf?

 

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met me op!

 

Liefs, 

 

Bea