You are Magic – One Day Event

You are Magic - One Day Event

Datum/Tijd
Date(s) - 02/10/2022
10:00 - 17:00

Locatie
Bij: Yoga in de tuin, Emmaweg 86, KortenhoefYou are Magic  – One Day event

✨ Omdat deze dag zo fantastisch mooi was, organiseren wij m gewoon nog een keer 

Deze retreat dag is een ode aan de Feminine energie…die staat voor ontvangen, ontvankelijkheid en openheid. De ware essentie van creatiekracht…jouw Magic ✨

Om jouw Sparkel te vinden gaan we weer terug naar de Yin energie waar ruimte is voor zelfreflectie met zelfcompassie, zachtheid en humor. We kennen allemaal heel goed de Yang energie: het doen, volhouden, daadkracht en slagkracht, maar we focussen ons deze dag op de andere kant om te herinneren en Balans te brengen.

Om goed te zakken in ons lichaam en dichterbij ons gevoel te komen en uit ons zelfkritiek te blijven, is er een mogelijkheid om een Sense Yourself bonbonnetje te nemen. Deze 100%cacao bonbon bevat een microdosering van de truffel Golden Teacher. Deze aardse intelligentie ondersteunt je om contact te maken met zelfcompassie (Kwan Yin energie) en we hebben een bonbonnetje die ietsje scherper is en je verbind met een krachtkant die jouw Goud naar boven haalt (Isis Goddess energie). Twee verschillende intenties en ongelooflijk fijn om te voelen en te herinneren.

Verder hebben we een sharing & caring Circle en doen we een Yoga Nidra en klanken, Bliss Breathwork & Yin Yoga, dans en zachte beweging om los te komen. Een heerlijk liefdevol programma.

Vindt jouw Sparkel op deze mooie dag en herinner je dat jij Magic bent.

Deze dag wordt gefaciliteerd vlakbij Hilversum. Op een mooie rustige plek verscholen in het groen. Een plek om helemaal tot jezelf te komen!

Dit event wordt regelmatig georganiseerd door:
Bea Stigter – BE Academy & Claudia Robert – Sense LifeCoaching & Retreats.

Wanneer (eerstvolgende):
Zondag 2 oktober 2022, van 10:00-17:00 uur

Adres:
Yoga in de tuin
Emmaweg 86
1241 LJ Kortenhoef (vlakbij Hilversum)

Investering: €139,-
🤎 Kan je niet wachten en wil jij zeker zijn van een plekje? Meld je dan aan via deze link 🤎

 

We ontvangen jou graag, met een open hart en al onze Sparkel en Magic ✨

Liefs,

Bea & Claudia