Groep ademsessie HoliBody

Groep ademsessie HoliBody

Datum/Tijd
Date(s) - 06/11/2022
15:00 - 17:30

Locatie
HoliBodyNaast de Relax lessen en ceremonies, geef ik vanaf november ook groep ademsessies bij HoliBody. Ademen heeft mijn leven veranderd en verrijkt, dus ik kijk ernaar uit om dit door te kunnen geven aan jou, op de plek waar ik mezelf zo thuis voel; HoliBody.


Hoe ziet de middag eruit?

We nemen de tijd om rustig aan te komen, zodat jij je helemaal op je gemak voelt. Ik geef uitleg over de ademsessie en wat je kunt verwachten. De verbonden adem, mooie muziek, jouw intentie, mijn liefdevolle begeleiding en zachte aanrakingen, nemen je mee op een innerlijke reis diep in jezelf. Die plek, waar waar jij (weer) kunt ervaren wie je echt bent. Deze middag is een waardevol cadeau aan jezelf.

Ademen,

Het lijkt zo vanzelfsprekend, we doen het allemaal, elke dag, de hele dag.
Maar weet jij dat:
– je maar 30% van je longcapaciteit gebruikt?
– afvalstoffen voor 70% worden afgevoerd door de adem?
– alles wat je meemaakt invloed heeft op jouw adempatroon?
– dit (onbewust) grote invloed heeft op je leven?
– je de adem kunt gebruiken om je beter te voelen?

Als baby had jij een verbonden ademhaling; de in- en uitademing volgden elkaar op zonder pauze. Ze vloeiden als het ware in elkaar over als een ononderbroken stroom.

Als volwassene adem je niet meer verbonden. Dit komt doordat de adem en onze emotionele toestand met elkaar verbonden zijn. Alle emoties die je niet hebt kunnen uiten, alles wat je weg hebt geslikt heeft jouw adempatroon beïnvloed.
Emotie is energie en wat niet mag of kan stromen ‘bevriest’ en alle gevoelens, emoties, beelden, sensaties van dat moment worden, doordat de adem stopt, vastgezet in je lichaam. De herinnering wordt als stress opgeslagen in je systeem op celniveau. Wat voor jou te pijnlijk is om op dat moment te ervaren wordt door je lichaam, om je te beschermen, ‘geparkeerd’.

We zijn ons hier vaak niet van bewust maar door niet te willen of kunnen voelen gaan we oppervlakkig ademen. Gelukkig kun je tijdens een ademsessie door middel van je eigen adem je hele systeem opschonen en blijvend herstellen; transformeren.

De ademtechniek

Tijdens de ademsessie breng ik je terug naar je natuurlijke ademhaling; een open, verbonden ademhaling.
Door bewust zonder pauze, dieper en voller te ademen wordt je overlevingssysteem geprikkeld. Hierdoor wordt oude pijn, die opgeslagen is in jouw lichaam als energie (stress), getriggerd. Als je er contact mee hebt gemaakt kan deze los komen, om vervolgens je systeem te verlaten. Je eigen adem is een krachtig instrument om los te laten wat je belemmert zodat er meer ruimte ontstaat voor wie je echt bent en waar je naar verlangt.

Door je lichaam op deze manier op te schonen van blokkades, stress en spanning, verandert jouw adempatroon. Ze belemmeren namelijk jouw ademstroom niet meer. Met als gevolg dat jij je beter voelt omdat je meer ruimte, verlichting en innerlijke rust zult gaan ervaren.
De hoeveelheid extra zuurstof zorgt voor meer energie en vitaliteit en stimuleert het zelfhelende vermogen van je lichaam. Een ademsessie is dan ook een enorme boost voor je immuunsysteem.

“De verbonden adem verbindt je weer met jezelf”.


Aanmelden

Meld je aan door jouw plek te reserveren via deze betaallink
De kosten bedragen €60,- Ben je lid van HoliBody (dus als je een abonnement hebt), dan krijg je een korting en betaal je €55,-. 

Waar

HoliBody Hilversum, deze groep sessie is toegankelijk voor zowel leden als niet leden van HoliBody.
Adres:
Gijsbrecht Van Amstelstraat 244a
1215 CR Hilversum

Let op! Meer informatie en voorbereiding ontvang je per mail, een aantal dagen van tevoren (check je spambox).

Een groep ademsessie is anders dan een individuele ademsessie. Voor sommige een prettige manier om kennis te maken met ademen, voor anderen een fijne afwisseling met individuele sessies. De groepsenergie stimuleert jouw proces. Er is minder individuele begeleiding maar het voelt alsof je ‘gedragen’ wordt door de groep. Wil je meer individuele begeleiding en aandacht in jouw persoonlijk proces, neem dan contact op om een individuele sessie in te plannen.

Heb jij interesse en wil je voordat je je aanmeld meer informatie? Of wil overleggen of een groep ademsessie iets voor jou zou kunnen zijn? Neem dat gerust contact met me op. (let wel, ik ben van 2 t/m 24 augustus met vakantie).

Liefs, Bea

Op deze workshop zijn de algemene voorwaarden voor workshops van toepassing .